Bucura-te din plin de revenirea la vechea rutina de ingrijire! - Fashion8.ro

Bucura-te din plin de revenirea la vechea rutina de ingrijire!

Acum că vara s-a terminat, este timpul să ne intoarcem la rutina noastră de îngrijire, lucru care nu este întodeauna cele mai distractiv de făcut.

După ce am petrecut atât de mult timp împreuna, împinși de situația cu care ne confruntăm, suntem predispuși să luăm de-a gata relațiile dintre noi fără să mai apreciem atât de mult timpul de calitate petrecut împreună.

Fără să ne dăm seama acest lucru poate afecta legătura strânsă pe care ne-a adus-o această apropiere. Nu putem lăsa ca acest lucru să se întâmple! Chiar dacă zilele noastre sunt pline de obligații, putem găsi întotdeauna o cale prin care să facem lucruri plăcute cu cei dragi.

Băița este un bun exemplu de ritual care se poate transforma într-un moment de legătura mamă-copil. Interacționând cu copiii noștri în timpul băiței și distrându-ne cu ei, îi ajutăm să-și dezvolte simțurile în timp ce avem grijă de părul lor.

Pentru acest moment special, Johnson's® are game diferite, potrivite pentru toate tipurile de par: Johnson's® Strength Drops este îmbogățit cu vitamina E și conceput pentru a ajuta la întărirea firului de păr și pentru o rupere mai redusă, Johnson's® No More Tangles pentru părul încâlcit și Johnson's® Shiny Drops, conceput pentru o strălucire naturală a părului și pentru a obține un păr catifelat, mai sănătos. Toate aceste game sunt special concepute pentru a face ritualul îmbăierii o  experiență plăcută atât pentru copii, cât și pentru adulți.

JOHNSON'S® Strength Drops (Gama pentru păr rezistent): Pe măsură ce copilul crește, părul lui are nevoie de schimbări. Întrucât părul și scalpul copiilor se dezvoltă până la 12 ani, gama Johnson's® de produse pentru îngrijirea părului, bogată în vitamina E este special concepută pentru a fi mai delicată decât produsele obișnuite pentru adulți, oferind avantaje superioare.
Format: 500ml Șampon și 200ml (Spray).
 Preț: Șampon - 18,4 Ron și Balsam-spray – 13,6 Ron

JOHNSON'S® Shiny Drops (Gama pentru păr sclipitor): Această gamă este îmbogățită cu ulei de argan și cu proteină de mătase și este concepută special pentru a evidenția strălucirea naturală a părului, pentru un păr mătăsos și sănătos.
Format: 500ml Șampon și 200ml (Spray)
Preț: Șampon – 18,4 Ron și Balsam Spray – 13,6 Ron

JOHNSON'S® No More Tangles (Gama pentru descurcarea părului): Câștigă războiul cu părul încurcat cu ajutorul produselor JOHNSON’S® No More Tangles pentru copii. Concepute special pentru a descurca părul copiilor, curăță delicat părul, lăsându-l fin și mătăsos, iar formula lor asigură descurcarea în timpul spălării.
Format: 500ml Șampon și 200ml (Spray)
Preț: Șampon – 18,4 Ron și Balsam Spray – 13,6 Ron

Spray Balsam JOHNSON'S

Despre JOHNSON’S®

De peste 125 de ani, JOHNSON'S® a fost expertul în domeniul îngrijirii copiilor. Toate produsele JOHNSON'S® nu conțin ftalați și sunt, de asemenea, testate dermatologic și formulate pentru a minimiza riscul alergiilor. Gama JOHNSON'S® conține ingrediente ușoare, dar eficiente, 90% dintre ele sunt naturale,  și sunt formulate special pentru a îngriji pielea și părul delicat pentru copiii. Produsele Johnson&Johnsons sunt recomandate de Societatea Română de Pediatrie.

Bucura-te din plin de revenirea la vechea rutina de ingrijire! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă