Placa de par cu aburi iti deterioreaza parul? Dimpotriva!

Instrumentele de styling sunt indispensabile.

Ele reprezintă un ajutor de nădejde oricând îți dorești un look aranjat. Însă chiar dacă rezultatele sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor, părul se deteriorează în timp de la căldura emanată de către toate acestea.

Ai auzit vreodată de un styler care să nu afecteze părul? De o placă de păr, care nu doar îndreaptă, dar și repară firele deteriorate? Ei bine, se pare că există!

Cum funcționează o placă de păr cu aburi?
După cum sugerează și numele, o placă de acest gen folosește tehnologia cu aburi pentru îndreptarea părului. Comparativ cu un styler obișnuit, care utilizează o temperatură continuă, aceasta reduce constant cantitatea de aburi pentru a putea oferi părului forma dorită cu ajutorul controlului termic inteligent cu 3 setări de căldură, de la 180ºC la 210ºC, controlat până la 2x/sec pentru temperatură constantă.

Ca să permită reducerea temperaturii gradual, placa de par cu aburi este dotată cu plăci ceramice de înaltă calitate, care oferă totodată și protecție maximă. Ele dețin o tehnologie dublă cu acoperire anodizată de rezistență mare și structură, ce oferă presiune uniformă pe toată suprafața părului. Firele deteriorate se transformă instant, devin sănătoase, ușoare, mătăsoase și strălucesc.

Cărui tip de păr se adresează acest gen de styler?
Indiferent de structura părului tău, această placă nu te vă dezamăgi și iți va oferi exact ceea ce îți dorești. Nu contează dacă vrei un look perfect întins și neted, sau niște bucle elastice, le poți face pe amândouă. Pentru că acest instrument de styling are capacitatea și dimensiunile potrivite pentru a-ți oferi toate aceste lucruri, fară excepții.

Un produs de acest fel este mai sănătos pentru păr?
Răspunsul este cât se poate de simplu, da. Pentru că stilizează părul în cel mai delicat mod posibil. Și îl și repară! În plus, dacă folosești produse cu protecție termică profesionale, află că acestea vor intra mai rapid în cuticula părului și vor fi mult mai eficiente.

Concluzia noastră?
Placa de păr cu aburi îndreaptă părul delicat, elimină efectul anti-frizz, oferă rezultate de durată, repară și reduce gradul de rupere. Ce poți să iți dorești mai mult de la un styler?

Te-am convins? Minunat, nu vei regreta. Poți achiziționa chiar și tu acest produs profesional de aici.

CITAT:
shop.el-studio.ro