Tratamentul Londa Professional Sleek Smoother - Solutia pentru parul rebel

Părul uscat, rebel şi degradat este adesea neplăcut la atingere. Are prea mult volum necontrolat și este greu de aranjat. Tratamentul Londa Professional Sleek Smoother cu Tehnologia Radialux Micro-Ioni hidratează părul netezind cuticula pentru un păr neted și mătăsos.

Formula exclusiv profesională echilibrează și protejează structura părului. Ideal ca tratament pentru netezire pentru păr rebel și care se electrizează. Se aplică pe părul umed şi se lasă să acţioneze 5-10 minute şi apoi se clăteşte.

Ingredientele de bază sunt uleiul de avocado şi uleiul din germeni de grâu. Aceste tipuri de uleiuri conţin o cantitate mare de nutrienţi necesari: proteine, vitaminele A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic şi amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esenţial în creşterea şi hrănirea firului de păr.

Tratamentul Londa Professional Sleek Smoother este potrivit pentru toate tipurile de păr, dar este în special recomandat pentru părul deteriorat, lipsit de strălucire, tratat chimic, uscat sau privat de nutrienţi; revitalizează părul uscat care se electrizează sau se rupe uşor astfel recăpătându-se în timp strălucirea şi sănătatea naturală.