Doar 3 produse pentru un par mereu stralucitor - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Doar 3 produse pentru un par mereu stralucitor

Orice femeie își dorește un păr care să arate mereu impecabil.

Puțin volum, niciun fir degradat și strălucire cât cuprinde.  Ai probleme la ultimul capitol?  Nu iți fă griji, Londa Professional te ajută să sporești efectul culorii, să ai o coafură perfectă și mai ales un păr strălucitor cu ajutorul a 3 produse, pe care le poți folosi în 3 momente cheie ale zilei:
    
O cremă pentru strălucire pe care o poți folosi dimineața
Când iți coafezi părul și te pregătești să pleci la birou, poți folosi crema pentru strălucire Polish It. Aplic-o pe părul uscat, dimineața, înainte să te coafezi. Va aduce un plus de prospețime look-ului tău.
    
Un ser anti-static pentru strălucire, pe care îl poți ține mereu în geantă
Daca te pregătești pentru o întălnire importantă și iți dorești ca parul tău să arate impecabil, ține mereu în geantă spray-ul anti-static Statin On. De ce? Pentru că îl poți aplica oriunde, oricând. În mașină, la birou sau în taxi. Și obții un efect expres de împrospătare a coafurii.
    
Spray-ul pentru strălucire. Touch-ul final pentru coafura de seară
Un spray pentru strălucire precum Spark Up este produsul ideal de styling. De ce? Pentru că îl poți folosi ca să iți retușezi coafura și aspectul părului atunci când urmează să ieși în oraș. Mai mult decât atât, acest produs se poate folosi și acasă, dacă nu vrei să petreci prea mult timp în fața oglinzii.
    
Bucură-te de un păr strălucitor cu Londa Professional!

Polish It Cream: 49 lei
Satin On Serum: 31 lei
Spark Up Spray: 43 lei