Decolorarea parului se face la salon! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Decolorarea parului se face la salon!

Acasa, ori la salon? Tu unde iti decolorezi parul atunci cand vrei sa fie mai deschis?

   
Parul este martorul evolutiei tale. Azi il coafezi, maine il intinzi, poimaine il ondulezi, ii schimbi culoare, forma, lungime, etc. Si el rezista.
    
De multe ori, pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa iti supui coafura la tratamente mai agresive. „Decapajul si decoloratul sunt doua dintre ele. Decapajul este o spalare a culorii, in timp ce decolorarea presupune o deschidere a nuantei initiale, aceasta din urma fiind si mai agresiva cu firul de par”, explica stilistul Londa Professional, Bogdan Mirica.

Indiferent de ce varianta vorbim, cel mai important lucru este ca acest proces sa aiba loc intr-un salon, sub supravegherea unui specialist. Doar el poate decide proportiile de material, astfel incat structura firului de par sa nu fie afectata. Acesta este un procedeu delicat si cel mai important este sa tinem cont de sanatatea firului de par. Un mare plus, fata de vopsea, este ca doar cu ajutorul acestor tehnici putem obtine o deschidere considerabil mai mare.
 
„Insa, daca firul nu permite o astfel de procedura putem merge pe o varianta mult mai soft - Ombre sau o reiventare a lui, sombre, care sunt inca pe val. Cu ajutorul lor se obtin jocuri de lumina in par fara sa aiba prea multe batai de cap cu un par decolorat in detrimentul sanatatii parului lor”, adauga specialistul Londa Professional.

Dupa ce a trecut printr-un proces de decolorare sau decapaj, podoaba ta capilara necesita o atentie sporita. Prin urmare, fii cu bagare de seama ce produse alegi sa folosesti acasa. Daca nu esti sigura de alegerea facuta, cere sfatul unui specialist.