MEET MADARA ORGANIC MAKEUP - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
MEET MADARA ORGANIC MAKEUP

Bold but natural.


Free but lasting.
Shameless but caring.
Wild but 100% vegan.

PROMISIUNEA MÁDARA: CALITATE EXCEPȚIONALĂ FĂRĂ COMPROMISURI
- performanță remarcabilă
- expertiză în sfera îngrijirii pielii
- certificare ECOCERT/COSMOS
- vegan
- ambalaje reciclabile
- conceput și realizat în facilitățile de producție MÁDARA

SKIN EQUAL
fond de ten soft glow SPF15

Fondul de ten care se confundă perfect cu tonul pielii.
Creat de experți în îngrijirea organică, acest fond de ten mineral diafan uniformizează perfect tenul. Ceea ce rezultă după aplicarea acestuia este un echilibru – unul caracterizat de o strălucire pudrată și de un nivel de acoperire ajustabil gradual. Un ten neted, fără cusur, cu o luminozitate naturală, un ten cu un aspect radios fără a fi evident dacă este sau nu machiat.
158 lei | 6 nuanțe: Porcelain, Ivory, Rose Ivory, Sand, Golden Sand, Olive

THE CONCEALER
anticearcăn pentru uniformizare definită de luminozitate

Acest concealer certificat natural maschează cearcănele întunecate, micile imperfecțiuni, coșurile sau roșeața pielii rămânând, totodată, perfect invizibil. Aspectul final delicat și confortul de lungă durată care îl caracterizează se datorează acidului hialuronic hidratant și mineralelor performante în reconturarea tonului pielii.
 96 lei | 4 nuanțe: Vanilla, Latte, Honey, Almond

COSMIC DROPS
highlighter
O reală sursă de luminozitate cu aură transcedentală.
Acest highlighter certificat organic cu intensitate ajustabilă poate aduce un spectru de luminozitate care merge de la un delicat aspect perlat și până la o reală strălucire astrală. Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera.
120 lei | 4 nuanțe: Naked, Cosmic Rose, Burning Meteorite, Aurora Borealis

GUILTY SHADES
fard multi-funcțional pentru pleoape și obraji

Se încalcă orice regulă. Cu acest fard versatil care permite explorarea neinhibată a creativității.
Se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter.
Se aplică pe pleoape, pomeți, tâmple, buze, micuța cută verticală care leagă nasul de buze, sau oriunde altundeva se îndrăznește.
105 lei |  6 nuanțe: Moonlight, Frost, Seduction, Heat, Lizard, Hunter

GLOSSY VENOM
gloss hidratant pentru buze

Arma perfectă din arsenalul de makeup
Formula vegană high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin și dezirabil de plenitudine și confort.
Oferă buzelor acces la un spectru spectaculos de nuanțe sau le evidențiază cu discreția unui aspect glossy translucid.
91  lei |  5 nuanțe: Vinyl Hood, Magnetic Nude, Nude Coral, Vegan Red, Scandal

POMADĂ PENTRU SPRÂNCENE    

Capacitatea de a defini. Trasează linia.
Pomada naturală cu o putere înaltă de definire conturează precis și de durată, caracteristici care permit trasarea deosebit de flexibilă a liniei sprâncenelor. Punctele insuficient de dense sau de proeminente pot fi ajustate cu eficiență și versatilitate.
96 lei |  3 nuanțe: Smokey Blonde, Frosty Taupe, Ash Brown

PRODUSELE MÁDARA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN MIOBIO

Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București
Online Shop: www.miobio.ro 

MioBio – cosmetice organice, din 2009 boutique chic de brand-uri cosmetice bio şi 100% naturale, care au la bază extracte din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale, uleiuri esenţiale, şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Brand-urile sunt alese cu mare atenție, din România și zone cu tradiţie în industria bio cum ar fi Germania, Austria sau Franța, iar portofoliul de produse include mărci globale sau de nișă, produse cosmetice de manufactură, realizate în serii limitate: Susanne Kaufmann, Less is More, Florascent Parfumeurs, Rampal Latour, Pulpe de Vie, Förster’s Natural Products, Überwood, Saling Naturprodukte, Biobrush Berlin precum și cosmetice organice cu extracte naturale din flora nordică (mărcile MADARA, Mossa). Produsele românești sunt reprezentate de gamele Sabio, NN Cosmetics, Trio Verde, Raftul cu miresme, Atelierele Spheric și Atelierul de Pânză.

MÁDARA – organic skincare

MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur. Și-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi – sânzienele.

Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice, unde plantele din regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar.

În timpul scurt al verilor nordice, plantele îşi concentrează energia în perioada de inflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente.

Cosmeticele MÁDARA sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT, iar gama cuprinde la momentul actual peste 80 de produse. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.