EIMI Mistify ME da tonul stilului si personalitatii unei coafuri - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
EIMI Mistify ME da tonul stilului si personalitatii unei coafuri

În hairstyling, la fel ca și în viață, totul este joc, mișcare, stare de bine.

Este despre libertatea de a te exprima în timp ce te pui de acord cu trendurile intrenaționale de beauty și fashion. Cum îți reușește? Grație celor mai bune produse de styling. Un exemplu concret: EIMI Mistify ME, un spray cu uscare rapidă pentru finisare și fixare. Un aliat de a încrederea care te ajută să îți creezi instant o amprentă vizuală.

EIMI Mistify Me are o formulă lejeră care se usucă rapid ca să îți ofere finisarea perfectă, instant. Datorită tehnologiei MicroMist – difuzarea sa este extrem de fină și îți oferă mai mult control. Produsul este disponibil în două variante – light și strong.

Atuurile Mistify ME
- O formulă lejeră care nu încarcă părul
- Look natural și cu volum
- Uscare rapidă pentru fixare instant
- Finisare și fixare până la 24 de ore
- Părul este ușor de coafat după aplicare

Nu ezita! Obține susținere și fixare într-o clipă  cu EIMI Mistify Me!

Top 4 trucuri de styling de la specialiștii Wella Professionals.
1. Pentru a obține textură și volum, aplică Mistify Me și apoi usucă părul mișcându-l constant pentru a-ți defini look-ul. Un spray cu uscare rapidă ce creează textură  este ideal  pentru a conferi fixare, dar și pentru a-l face mai ușor de coafat. Această tehnică  de styling este în special potrivită pentru părul mediu și fin.
2. Odată aplicat spray-ul Mistify Me, pune în acțiune placa de păr pentru a-ți coafura.  
3. Vrei bucle definite și rezistente? Atunci pulverizează Mistify Me înainte de a folosi stylerul. După ce îți vei pieptăna părul, vei observa că buclele sunt mai elastice și mai pline de energie.
4. Pentru extra volum, aplică Mistify Me la rădăcini. Folosește o perie rotundă și uscătorul pentru a mai multă susținere și un volum de invidiat. Acesta este modul ideal de a crea volum, fără a tapa părul.

Pret - Eimi Mistify Me - 71 de lei