Superhidratare in sezonul rece cu noile uleiuri de dus Tesori d'Oriente - Fashion8.ro

Superhidratare in sezonul rece cu noile uleiuri de dus Tesori d'Oriente

Îngrijește-ți pielea în sezonul rece și oferă-i hidratarea de care are nevoie cu noile uleiuri de duș Tesori d’Oriente.

Perfect concepute pentru a oferi o senzație de confort pielii, care se menține timp îndelungat, acestea sunt îmbogățite cu cele mai hrănitoare uleiuri esențiale, pentru ca tu să te bucuri de o piele frumoasă fără prea mult efort.

Revitalizarea pielii cu ulei de argan și ulei esențial de Cyperus

O formulă specială regeneratoare pentru pielea uscată, care are nevoie de hidratare maximă, uleiul de duș Tesori d’Oriente cu argan și ulei esențial de Cyperus îți revitalizează pielea, o curăță delicat și îi conferă un parfum discret și proaspăt.

Uleiurile de duș sunt varianta mult mai hidratantă a gelurilor de duș clasice, ideale pentru sezonul rece sau momentele în care ai nevoie ca pielea ta să fie hrănită intens. Uleiul de argan este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, lăsând pielea moale și catifelată, în timp ce uleiul de Cyperus este perfect pentru pielea uscată, oferind o hidratare de durată.

Atingere de mătase cu ulei de Amla și ulei de susan

Uleiurile de duș pe bază de ingrediente prețioase pentru piele sunt ideale pentru momentele în care îți dorești un plus de hidratare pentru pielea ta. În sezonul rece sau atunci când pielea se usucă mai repede, răsfaț-o cu uleiul de duș Tesori d’Oriente, care îi va reda starea de bine instantaneu.

Uleiul de susan are proprietăți de regenerare a pielii, în timp ce uleiul de Amla este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, fiind folosit intens în ritualurile de frumusețe indiene pentru calitățile sale de a revitaliza pielea și de a-i reda strălucirea. Cu noul ulei de duș Tesori d’Oriente îmbogățit cu ulei de Amla și ulei de susan pielea ta capătă o atingere de mătase.

Senzație de catifelare cu ulei de orez și Tsubaki

Uleiul de orez are proprietăți anti-îmbătrânire și are o concentrație mare de vitamine și nutrienți, esențiale pentru o piele frumoasă. Este o sursă bogată de antioxidanți, fiind ideal pentru menținerea elasticității și luminozității pielii. Uleiul Tsubaki, cunoscut și sub numele de ulei de camelie, este des întâlnit în ritualurile de înfrumusețare japoneze, datorită proprietăților sale de hidratare și catifelare a pielii.

Uleiul de duș Tesori d’Oriente îmbogățit cu ulei de orez și ulei Tsubaki are grijă de pielea ta și îi oferă o hrănire intensă. Pielea este perfect hidratată, își recapătă strălucirea și frumusețea naturală.

Descoperă noile uleiuri de duș Tesori d’Oriente și bucură-te de o piele frumoasă, perfect hidratată, în fiecare zi!

Mai multe detalii:
Facebook Tesori d'Oriente
Instagram

Despre Tesori d’Oriente
Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală. Filosofia brandului își are originile în Estul Îndepărtat. De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor Tesori d’Oriente, care se află în concordanță cu ideea de frumusețe datorată unei stări de bine și relaxare fizicăși psihică.

Superhidratare in sezonul rece cu noile uleiuri de dus Tesori d'Oriente - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri