Fazzada a creat pentru pacientele sale o solutie indispensabila pentru a pastra pielea cat mai neteda - Fashion8.ro

Fazzada a creat pentru pacientele sale o solutie indispensabila pentru a pastra pielea cat mai neteda

Fața se ridează chiar și în timpul somnului.

Nu doar expresiile faciale sau epunerea la soare în exces dăunează calității pielii. Putem încetini procesul de îmbătrânire cu ajutorul procedurilor medicale ForeverYoung BBL Sciton și al produselor Teoxane, însă dacă ținem fața pe o față de pernă care se șifonează, atunci frânăm progresul pe care îl înregistrăm prin aceste proceduri antiaging, astfel, Fazzada a creat pentru pacientele sale o soluție indispensabilă pentru a păstra pielea cât mai netedă, în ediție limitată.

În România, atunci când spui „designer” și „mătase” gândul te poartă către Laura Hîncu, iată cum a luat naștere această colaborare.

Fețele de pernă sunt gândite și ca o celebrare a somnului, a visului.  Designul unic al fețelor de pernă a fost conceput de un artist plastic din Anglia, iar lucrarea este semnată „Visul unei nopți de primăvară” și a fost gândită drept un tablou, fapt ce explică poziționarea acestora într-o simeză. Fețele de pernă au fost confecționate din aceeași mătase italiană utilizată și în cele două secțiuni lansate în cadrul evenimentului.

Aceste fețe de pernă inedite pot fi colecționabile deoarece vor urma și alte tipuri cu design unic. Ele reprezintă și un cadou ideal pentru cei ce își doresc răsfăț, dar care știu faptul că mătasea nu este un moft, ci o investiție pe termen lung în tinerețea pielii. Pentru că știm bine – a preveni este mai important decât a trata.

Prețul acestor piese unice din mătase italiană este de doar 320 RON.
    
Fazzada oferă tratamente estetice profesionale datorită aparaturii moderne și a medicilor specializați. Aceasta reunește tratamentele cu laser de top la nivel mondial cu procedurile minim invazive – injecțiile cu acid hialuronic Teosyal.

Teosyal, este cel mai pur acid hialuronic, 100% natural, cu efect de lungă durată ce acționează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feței. Produs de Laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveția, este lider pe piața brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială, fiind apreciat de către cei mai renumiți medici esteticieni și folosit în peste un milion de injectări realizate la nivel mondial în ultimii șase ani. Acesta este un acid hialuronic rezilient ce mimează acidul hialuronic format în piele și este folosit atât pentru revolumizare discretă și naturală a feței, cât și pentru redesificarea pielii. Gama de produse Teosyal se diferețiază datorită faptul că atât produsele de umplere, cât și cosmeceuticele conțin acid hialuronic rezilient.

Mătasea naturală este făcută de viermii de mătase și conține aproape 100% proteine ​​fibroase, aminoacizi valoroși, proteină structurală de mătase - fibroină - sursă bogată de glicină, care este capabilă să pătrundă adânc în țesut și să stimuleze regenerarea celulelor pielii.

Compoziția acidului hialuronic este asemănătoare cu cea a mătasei naturale, tocmai de aceea este recomandată utilizarea unei fețe de pernă din mătase pentru a păstra pielea fină și hidratată pe tot parcursul nopții, acesta fiind unul dintre secretele pentru menținerea tinereții tenului.

Ritualul de reîntinerire recomandat de clinica Fazzada este format din ședințe cu aparatul medical ForeverYoung BBL Sciton, cosmeceutice cu acid hialuronic rezilient RHA și 8 ore de somn cu fața protejată de fața de pernă din mătase naturală.

Fazzada a creat pentru pacientele sale o solutie indispensabila pentru a pastra pielea cat mai neteda


Fazzada a creat pentru pacientele sale o solutie indispensabila pentru a pastra pielea cat mai neteda

 

 

Fazzada a creat pentru pacientele sale o solutie indispensabila pentru a pastra pielea cat mai neteda - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri