FII INDRAZNET… PE TEREN SI IN AFARA ACESTUIA. Gama adidas de ingrijire corporala lanseaza noua colectie UEFA Champions League Dare Edition - Fashion8.ro

FII INDRAZNET… PE TEREN SI IN AFARA ACESTUIA. Gama adidas de ingrijire corporala lanseaza noua colectie UEFA Champions League Dare Edition

Fiind unul dintre principalele evenimente sportive din Europa, UEFA Champions League este scena supremă.

Acesta este locul în care idolii fotbalului îndrăznesc să facă istorie. Milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume urmăresc cu sufletul la gură momentele memorabile care îi însuflețesc, îi unesc și îi inspiră. Golul incredibil... Apărarea spectaculoasă... Lovitura de pedeapsă executată cu curaj... Acum, spiritul acestei competiții a excelenței neînfricate a inspirat crearea unei noi colecții de parfumuri dinamice pentru bărbați.

Vă prezentăm Dare Edition, cea de-a șasea gamă anuală de produse UEFA Champions League creată de gama adidas de îngrijire corporală. Fiecare colecție celebrează un aspect diferit al celei mai prestigioase competiții de fotbal de club din Europa. Pentru sezonul 2019/20, adidas a concentrat creativitatea îndrăzneață a starurilor din fotbal care însuflețesc jocul. Cu mingea la picioare, aceștia își arată îndrăzneala în propriul stil de joc.

Dare Edition surprinde curajul și cutezanța jucătorilor care visează că orice este posibil. Cu un potențial fără margini și un talent care îți taie răsuflarea, aceștia sunt de neoprit. Invincibili. Îndrăznesc să își asume riscuri pe teren, lăsându-și amprenta unică asupra jocului. Cu fiecare pulverizare, lăsați Dare Edition să vă inspire către măreție. Fiți îndrăzneți. Îndrăzniți să riscați. Îndrăzniți să atingeți culmile extraordinarului.

Un parfum energizant
Picant și aromat, Dare Edition surprinde esența intensă și vibrantă a momentelor cheie din meciurile de fotbal. Mai întâi, descoperim o scurtă notă rece și reconfortantă de mentă care se combină cu accente savuroase de citrice. În esența parfumului întâlnim note clare de mușcată și lavandă care contrastează cu nucșoara picantă pentru a emana o masculinitate încrezătoare. Baza caldă, lemnoasă a notei de brad canadian, paciuli și vetiver echilibrează prospețimea energizantă a parfumului, completând experiența înviorătoare.

Design dinamic
Concepută pentru pasionații de fotbal, colecția are o imagine contemporană. Designul îndrăzneț al ambalajului are în centru legendara minge cu stele adidas, desăvârșită prin dungile dinamice pentru un impact maxim. Scoțând în evidență noile simboluri îmbunătățite ale mărcii UEFA, ambalajul are o uimitoare paletă graduală de culori mergând de la albastru închis la turcoaz. Lichidul din interior are o nuanță de verde deschis, evocând o senzație sportivă de prospețime.

O colecție completă
Colecția adidas de îngrijire corporală UEFA Champions League Dare Edition este disponibilă într-o gamă largă de produse de parfumerie și îngrijire corporală:
-Apă de toaletă 50ml, 100ml
-After Shave 50ml, 100ml
-Gel de duș pentru păr și corp 250ml, 400ml
-Spray deodorant pentru corp 150ml
-Parfum pentru corp cu efect de împrospătare 75ml

Despre adidas Football
adidas este lider global în fotbal. Este sponsorul oficial al celor mai importante competiții de fotbal din lume, precum FIFA World Cup™, FIFA Confederations Cup și UEFA Champions League. De asemenea, adidas sponsorizează și câteva dintre cele mai performante cluburi din lume, inclusiv Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich și Juventus. Câțiva dintre cei mai buni jucători din lume aflați și ei pe lista Adidas sunt Leo Messi, Paul Pogba, Gabriel Jesus, Paulo Dybala, Mohammed Salah, Roberto Firmino, Thomas Müller, James Rodríguez, Diego Costa și Mesut Özil.

Despre UEFA
UEFA este organismul de conducere al fotbalului european. Misiunea UEFA este aceea de a promova, proteja și dezvolta fotbalul european la toate nivelurile de joc, de a promova principiile unității și solidarității și de a se ocupa de problemele din fotbalul european. Pentru mai multe informații, vizitați UEFA.org.

Despre Coty Inc.  
Coty este una dintre cele mai mari companii de produse de înfrumusețare din lume, cu o cifră de afaceri de 9 miliarde $, ce își propune să celebreze frumusețea consumatorilor. Moștenirea antreprenorială a companiei a creat un portofoliu de branduri iconice de înfrumusețare, lideri pe piață. Coty este lider mondial în parfumerie, numărul doi mondial la produsele pentru păr și numărul trei la produsele cosmetice. În cadrul Coty operează trei divizii: Coty Consumer Beauty, axată pe cosmetice, produse de styling și păr, parfumuri și produse de îngrijire a corpului, vândute mai ales în lanțurile de magazine retail, unde sunt prezente branduri precum COVERGIRL, Max Factor și Rimmel; Coty Luxury, axată pe parfumuri de lux și produse de îngrijire a pielii, cu branduri precum Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci și philosophy; Coty Professional Beauty, axată pe serviciile oferite de saloane sau profesioniști pentru îngrijirea părului și a unghiilor, cu branduri precum Wella Professionals, Sebastian Professional, OPI și ghd. Coty are aproximativ 20.000 angajați la nivel global, iar produsele companiei sunt vândute în peste 130 de țări. Coty și brandurile sale sunt implicate într-o serie de cauze sociale, precum și în acțiuni ce au scopul de a reduce impactul negativ asupra mediului.

FII INDRAZNET… PE TEREN SI IN AFARA ACESTUIA. Gama adidas de ingrijire corporala lanseaza noua colectie UEFA Champions League Dare Edition - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri