GEROCOSSEN lanseaza prima gama de cosmetice din Romania pe baza de miere de Manuka BIO - Fashion8.ro

GEROCOSSEN lanseaza prima gama de cosmetice din Romania pe baza de miere de Manuka BIO

GEROCOSSEN, producătorul român de cosmetice cu tradiție de aproape 30 de ani, lansează prima gama din România ce are la bază bine-cunoscuta miere de MANUKA BIO.

Aceasta cuprinde produse pentru toate vârstele, adresându-se diferitelor probleme ale tenului, de la ten gras la riduri profunde, dar și cosmetice pentru îngrijirea corpului.

Mierea de Manuka este folosită din cele mai vechi timpuri de către civilizația Maori, fiind recunoscută pentru capacitățile sale de vindecare. Aceasta se obține din florile arborelui de Manuka, ce crește doar în zone nepoluate din Noua Zeelanda, și conține 92 de nutrienți, 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali. Are proprietăți antibacteriane, antimicrobiene, antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antiseptice și antifungice, fiind astfel un ingredient prețios pentru industria cosmetică.

Cercetătorii cosmeticieni de la GEROCOSSEN au valorificat proprietățile miraculoase ale mierii de Manuka BIO în formule cosmetice dedicate îngrijirii pielii, pentru menținerea tinereții și frumuseții timp cât mai îndelungat. Formulele au fost create pe bază de miere de Manuka organică, având în componență 96% ingrediente de origine naturală.

”Am cuprins produse pentru curățarea și îngrijirea tenului, personalizate în funcție de necesitățile fiecărei vârste, de la 18 la 65+ ani, alături de loțiuni blânde, dar eficiente de curățare, precum și produse pentru îngrijirea corpului. Este o gamă completă ce le aduce utilizatoarelor puterea extraordinară a acestui ingredient natural.”, spune Carmencita Sava, Director de Cercetare și Dezvoltare GEROCOSSEN.

Gama GEROCOSSEN Manuka Bio conține 10 produse pentru îngrijirea tenului, mâinilor și corpului, astfel:
- Produse pentru curățarea tenului: Apă micelară 3 în 1 și Lapte demachiant micelar. Acestea îndepărtează blând, dar eficient, machiajul și impuritățile, pentru o senzație de prospețime și confort.
- Creme de față adaptate nevoilor fiecărei vârste (18+ - matifiantă, 25+ - hidratantă, 35+ - primele riduri, 45+ - riduri formate, 55+ - riduri profunde, 65+ - reparatoare). Fiecare dintre produse are la bază mierea Manuka BIO, alături de diferite alte ingrediente active, specifice fiecărei vârste, precum biosulf, Moist 24 sau retinol.
- Crema pentru mâini este realizată pe baza unui complex natural format din miere de Manuka BIO, Ulei de Avocado, Ulei de Susan, bogat în nutrienți, antioxidanți, aminoacizi și glicerină, pentru protecție, hidratare și regenerare.
- Untul pentru corp are o formulă intens nutritivă, pe baza unui complex unic de ingrediente naturale: miere de Manuka BIO, Unt de Shea și Ulei de Migdale.  

Toate produsele gamei GEROCOSSEN MANUKA BIO sunt testate dermatologic și nu au fost testate pe animale.

Acestea pot fi achiziționate online, pe www.gerocossen.ro, din farmacii, magazine tip plafar și lanțuri naționale de hypermarket-uri.

Despre GEROCOSSEN
GEROCOSSEN este o companie românească, înființată acum aproape 30 de ani de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.

Printre cele mai cunoscute game GEROCOSSEN se numără Keratin+ (cu keratină lichidă), Argan BIO și Argan Line (game cu Argan BIO), Hyaluron Anti-Age (cu acid hialuronic pur), Melcfort (cu extract de melc), Algaderm (pe bază de alge marine), și Natural Care (gamă completă de îngrijire a părului).

GEROCOSSEN lanseaza prima gama de cosmetice din Romania pe baza de miere de Manuka BIO - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri