Rasfata-ti simturile cu noile produse pentru ingrijirea corpului de la NIVEA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Rasfata-ti simturile cu noile produse pentru ingrijirea corpului de la NIVEA

Toamna este chiar după colț și chiar dacă sezonul estival a ajuns la final, există momente pe care trebuie să le dedici îngrijirii pielii tale și relaxării, chiar și după ce te întorci din vacanță.


Alege hidratarea și răsfățul de care pielea ta are nevoie cu noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi oil și noile NIVEA Body Soufflés. Acestea sunt îmbogățite cu uleiurile prețioase de monoi extrase din florile suave de Tiare și îți vor încânta simțurile în orice moment.

Cu un design elegant, parfum delicat și o textură incredibil de plăcută, Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA reprezinta noutatea verii și sunt perfecte pentru începuturi sau finaluri delicioase de zi. Noua formulă de cremă-soufflé are o textură non-grasă și ușoară, cu perle vizibile de uleiuri prețioase, se topește ușor pe piele, lăsând-o catifelată la atingere și îngrijită în profunzime.

Pentru a evada direct pe o plajă exotică, la umbra unui palmier unde se aud valurile mării, descoperă Soufflé-ul de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi și bucură-te de o explozie de arome și senzații. Textura ușoară non-grasă conține perle vizibile de ulei prețios ce îți vor lăsa pielea intens hidratantă, în timp ce aroma delicioasă de nucă de cocos îți va bucura simțurile.

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș într-o loțiune de corp feminină și ușoară, îmbogățită cu ulei de jojoba. Soufflé-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are o formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase. Perlele hidratante de ulei prețios și parfumul florilor de cireș se îmbină perfect, pentru ca pielea ta să rămână catifelată și răsfățată pentru o perioadă îndelungată.

NIVEA Souffle de corp

Îmbogățește-ți simțurile cu notele tropicale de cocos din noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi. Aceasta este infuzată cu uleiuri prețioase de monoi și se absoarbe rapid în piele, transformând pielea uscată într-o piele netedă și radiantă până la 48h, fără să lase urme grase. Redă pielii uscate suplețea și aspectul radiant!

NIVEA Oil in Lotion Coconut and Monoi oil

Indiferent ce planuri ai pentru această toamnă, lasă-te învăluită de aromele încântătoare de nucă de cocos sau flori de cireș și oferă-ți în fiecare zi un moment de răsfăț irezistibil, pentru o piele frumoasă și luminoasă.

Prețuri recomandate:
Soufflé de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba - 21 RON
Soufflé de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi - 21 RON
Loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi – 24 RON

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.