Life-proof your look! Bourjois lanseaza o noua colectie dedicata machiajului tenului - Always Fabulous 24H - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Life-proof your look! Bourjois lanseaza o noua colectie dedicata machiajului tenului - Always Fabulous 24H

Care sunt principalele produse de pe wish list-ul tău de beauty? Noi suntem siguri că și fondul de ten se află printre ele.  Imaginează-ți numai acel look perfect, ca de revistă... Imaginează-ți puterea pe care ți-o oferă un fond de ten cu acoperire excelentă și confortabilă în același timp. Nu, nu este imposibil. Bourjois a creat fondul de ten Always Fabulous Extreme Resist 24H; în sfârșit, un fond de ten life-proof care să fie oricând la dispoziția ta – o nouă armă secretă! 


Acoperire mare – bifat. Textură fină, semi-mată – bifat. Confort maxim pe durata purtării – bifat. Respectând tradiția Bourjois în ceea ce privește crearea unor produse premium la prețuri accesibile, Always Fabulous Extreme Resist 24H aduce în prim-plan toate calitățile pe care le poate avea un fond de ten. În plus, pe lângă acoperirea flawless, transfer-proof, produsul oferă tenului tău și protecție solară (FPS 20), un boost de vitamina E și acid hialuronic, toate încorporate într-o formulă oil-free, ce rezistă până la 24 H.

Always Fabulous Extreme Resist 24H vine în 6 nuanțe ofertante: de la cel mai deschis, 120 Ivory, până la cel mai închis, potrivit tenurilor măslinii – 520 Caramel.

*Preț recomandat: 83,91 RON

Pentru a-ți oferi un look complet și perfect, fondul de ten este însoțit și de un anticearcăn cu același nume, Always Fabulous Extreme Resist 24H concealer, și aceleași proprietăți – full coverage, textură oil-free, hidratantă și bogată în vitamine și acid hialuronic, precum și FPS 20.

*Preț recomandat: 55,18 RON

De-acum, cu noua colecție Always Fabulous, look-ul tău va fi life-proof, de la prima picătură de cafea, până la ultimul pahar de șampanie. Cin-cin! 


*Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplină libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, cumpărătorul (distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).