Noua linie de produse Dark Oil - parul tau nu se mai satura!

De la aglomerarile urbane eclectice, pana la cei mai creativi stilisti, Sebastian Professionals satisface nevoia de avangarda a generatiei viitoare de indivizi fara frica, cea care sfideaza in fiecare zi nevoia de autodepasire. Este mai mult decat sigur, #RullesDontApply acestor vizionari îndrăzneți și creativi!

Noua linie Dark Oil de la Sebastian Professional constă în patru produse care se bazează pe succesul fenomenal al Dark Oil, uleiul miraculos care adaugă un plus de textură și netezește cuticula, în timp ce dispare în păr, lăsând în urma sa doar avantajele. Gama Dark Oil conține un șampon, balsam, mască și un spray tratament. Acestea depășesc limitele coafurii deoarece fac părul de 3 ori mai neted, îi oferă finisare ușoară ca o adiere și un parfum fermecător, care te cucerește. Noile produse Dark Oil oferă avantajele unui ulei, în timp ce risipesc teama de a încarca părul.

Creat pentru cei care doresc să iasă din anonimat, Dark Oil este un produs care întruchipează perfect gândirea #RullesDontApply. În timp ce uleiurile tradiționale încarcă excesiv și oferă un aspect neplăcut de păr gras, Dark Oil se evaporă în câteva secunde. În urma lui rămâne un styling natural, ușor, cu o strălucire reflectorizantă, care nu încarcă niciodată părul. El rămâne neted, ușor de manevrat și nu se mai electrizează.

Dark Oil revoluționează industria frumuseții cu tehnologia DiffusX. Fiind un produs fluid mai dens, acesta permite o aplicare precisă. Tehnologia DiffusX facilitează distribuirea uniformă și refacerea părului dinspre interior spre exterior, sporind netezirea cuticulei. Părul își recapătă aspectul natural și ușurează styling-ul. Dark Oil conține un cocktail prețios de uleiuri naturale: lemn de santal, lemn de cedru și argan și are un parfum puternic, captivant.

Noua linie Dark Oil îmbunătățește și extinde avantajele renumitului ulei de styling îmbogățind gama de produse Sebastian Professional în îngrijire și coafare. Fiecare dintre cele patru produse este infuzat cu un amestec special de uleiuri, inclusiv uleiul de jojoba și argan. Aceasta constă în:

Șampon: curăță părul lăsându-l strălucitor și moale;

Conditioner: netezește și descurcă părul, păstrându-i textura ușoară;

 • Mască: hrănește părul păstrându-i aspectul natural. Îi oferă strălucire și o senzație de mătase;

Tratament spray: un produs ușor, pentru un efect mătăsos și strălucitor. Spray-ul perfect pentru un styling de final ce parfumează și oferă strălucire.
    
Publicul Sebastian Professional e puternic. Îndrăzneste să fie el însuși și să trăiască viața în propriii lui termeni. El întotdeauna iese din tipare prin modul în care arată, cum acționează și modul în care își exprimă stilul.  #RullesDontApply!