Descopera NOILE FIXATIVE DE ULTRA PERFORMANTA Londa Professional - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Descopera NOILE FIXATIVE DE ULTRA PERFORMANTA Londa Professional

Fixativele sunt cele mai folosite produse pentru stilizarea parului la femei.

Si pentru ca stim acest lucru, te invitam sa descoperi cea mai HOT colectie de  fixative profesionale de ultra performanta marca Londa Professional.
    
Cauti fixare puternica si de durata pentru coafura ta?  De acum te poti bucura de toate acestea si de ceva in plus cu noile produse profesionale Londa Professional. Ele au fost regandite pentru a raspunde in mod direct nevoilor oricarei podoabe capilare; fixeaza rapid firul de par, fara sa il incarce si se indeparteaza usor prin spalare sau periere.
    
Noile produse de styling promit sa le indragesti de la prima utilizare. Cu o formula bazata pe Micro polimeri 3D Sculpt si Pantenol, acestea ofera protectie impotriva razelor UV, a umiditatii si caldurii:
- Layer Up – Fixare flexibila. Formula permite cresterea nivelului de fixare daca se aplica mai multe straturi. Este ideal pentru styling zilnic; ( Pret: 55 lei)
- SHAPE IT – Fixare flexibila, uscare mai rapida si distributie mai fina. Nu contine aerosol; ( Pret: 43 lei)
- FIX IT - Uscare si fixare rapida. Dureaza pana la 24 de ore; ( Pret: 40 lei)
- CREATE IT - Permite 60 de secunde de creativitate, pana se usuca. Fixare puternica si de durata pana la 24 ore; ( Pret: 40 lei)
- LOCK IT - Fixare mai puternica, extrema,  ce dureaza pana la 24 de ore; ( Pret: 40 lei)
- START OFF – Este un fixativ tip lac cu uscare rapida. Ofera fixare puternica pana la 24 de ore. ( Pret: 55 Lei)
    
Formula fixativelor Londa Professional contine pantenol. Acestea au un miros placut, caracterizat de note de flori proaspete de lime si mimoza. Ele pot fi folosite si de catre barbati.