OPI lanseaza Always Bare for You, o selectie de 6 nuante pastelate, neutre, perfecte pentru aceasta primavara - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
OPI lanseaza Always Bare for You, o selectie de 6 nuante pastelate, neutre, perfecte pentru aceasta primavara

Primăvara aceasta, fă cunoștință cu Always Bare for You – o selecție OPI a celor mai simpatice nuanțe pastelate, feminine, naturale, ideale pentru mirese în mod special, dar și pentru acelea dintre noi care își doresc o manichiură delicată.

Inspirată fiind de bucuria și armonia care însoțesc sezonul nunților, această colecție conține nuanțe de roz, nude, rose gold, lila și bleu (acel “something blue” superb).

“Niciodată unghiile tale nu vor fi mai admirate și mai urmărite decât în preajma nunții tale – cu excepția zilei propriu-zise a nunții, desigur. Noua colecție este special creată pentru a veni în completarea strălucirii inelului și a detaliilor rochiei. Fie că alegi un pastel clasic sau unul strălucitor, manichiura ta va fi cu siguranță în centrul atenției, alături de celelalte elemente festive”, afirmă Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI. “Nuanțele au fost create pentru a se potrivi mireselor, însă acestea sunt perfecte pentru oricine își dorește o manichiură subtilă, primăvăratică. Ziua Mamei, baby shower-urile, Paștele, o zi oarecare de primăvară – toate sunt pretexte ideale pentru a purta o nuanță din colecția Always Bare for You. Culorile – care contra-balansează cu grație nuanțele puternice, îndrăznețe -  vor deveni cu siguranță bestsellers, alături de consacratele Bubble Bath, Alpine Snow și altele”, a adăugat Weiss-Fischmann.

Toate cele 6 nuanțe sunt disponibile în sistemele Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor.

Urmărește OPI pe pagina de Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

Despre OPI
   
Brandul numărul 1 în lume în distribuția produselor profesionale, OPI este dedicat oferirii produselor și serviciilor de înaltă calitate atât pentru saloane, cât și pentru clienții săi, cu o dorință pentru siguranță și inovare în industrie. Cu formule excepționale, culori în trend și nume iconice ale nuanțelor, lacurile de unghii puternic pigmentate OPI sunt bogate și rezistente, oferind produse de lux la prețuri accesibile pentru consumatori. Lacurile de unghii OPI sunt disponibile în mai mult de 200 de nuanțe. Fiecare dintre acestea conțin peria specială ProWide™ pentru o aplicare perfectă. În prezent, OPI este disponibil în 100 de țări și distribuie o întreagă linie profesională de produse incluzând OPI GelColor (disponibil în mai mult de 160 de nuanțe care se potrivesc culorilor iconice OPI), tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse pentru manichiură, instrumente speciale pentru îngrijire, geluri și chiar acrilice. Calitatea OPI este garantată numai în condițiile în care produsele sunt cumpărate din magazinele autorizatate precum outlet-uri cu produse de înfrumusețare profesionale și magazine recunoscute, și nu din farmacii, supermarketuri, outleturi cu produse mass market sau alte surse neautorizate.  

Începând cu data de 1 Martie 2017, PROFESSIONAL BRANDS Marketing & Distribution este distribuitorul oficial al brandulului OPI în România.

Brandul OPI este prima alegere a saloanelor de unghii la nivel mondial. Lacurile de unghii OPI sunt alese de specialiștii din domeniu pentru calitatea și performanta ridicate, pentru nuantele sofisticate care lansează trendurile si care sunt deopotrivă individuale și expresive precum femeile care le poartă. Brandul OPI este parte din compania COTY Inc., companie lider în industria mondială a frumuseții care are în portofoliu numeroase branduri de prestigiu, renumite la nivel internațional.

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 25 de ani. 25 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA PROFESSIONALS, LONDA PROFESSIONAL, SP, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL și NIOXIN. În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE, NAILS & SPA. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: REPÊCHAGE, RICA, NATÙRYS și JESSICA COSMETICS.