Calatoreste si colectioneaza-ti amintirile de neuitat! NIVEA te insoteste in vacanta cu seturi de produse mini perfecte pentru bagajul de mana - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Calatoreste si colectioneaza-ti amintirile de neuitat! NIVEA te insoteste in vacanta cu seturi de produse mini perfecte pentru bagajul de mana

Între farmecul insulelor grecești, castelele de pe Valea Loarei și agitația marilor metropole, oricui i-ar fi greu să aleagă o destinație pentru următorul city-break.

Ce știm însă sigur este că orice ai alege ca destinație de vacanță, important este să ai grijă de pielea ta și să te bucuri pe deplin de experiența pe care ți-o oferă fiecare zonă.

Dacă ți-ai făcut planuri să pleci cu cei dragi în mini-vacanța de Paște și 1 mai, asigură-te că ai toate lucrurile importante în bagaj. Indiferent că este vorba de primul city-break din acest an sau deja ai pierdut numărul destinațiilor vizitate, NIVEA te însoțește în vacanță cu seturi de produse mini perfecte pentru bagajul de mână.

City break set NIVEA pentru EA
Ai totul pus la punct, destinația, biletele și cazarea. A mai rămas doar bagajul de pregătit. Pentru că o piele frumoasă este o piele îngrijită, ia-ți cu tine produsele preferate NIVEA în formate travel size. Descoperă kit-ul de călătorie ce conține  produsele esențiale pentru îngrjirea ta zilnică: Crema NIVEA Care, Deodorantul NIVEA Spray Invisible Black & White Clear, Apa Micelară NIVEA pentru ten sensibil, Gelul de duș NIVEA Creme Care și șamponul NIVEA Volume Care, toate în recipiente mini, uşor de folosit şi transportat.

City break set NIVEA pentru EA

City break set NIVEA MEN pentru EL
Călătoria începe cu el. Indiferent că plecați pentru câteva zile, oferă-i produsele mini de care are nevoie. Veți economisi timp și spațiu în pregătirea bagajelor deoarece set-ul NIVEA MEN conține produsele esențiale de îngrijire: Balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive, Deodorantul Spray NIVEA MEN Invisible Black & White Power, Gelul de duș NIVEA MEN Protect & Care, Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive și Crema NIVEA MEN Creme.

City break set NIVEA MEN pentru EL

City Break-urile sunt perfecte pentru oricine caută să se relaxeze și să evadeze din cotidian. Deci, fie că ești pe cont propriu, cu persoana iubită sau împreună cu familia, descoperă un nou loc, călătorește și colecționează-ți amintirile de neuitat, fără grija bagajului, cu travel kit-urile NIVEA.

Pentru mai multe informații accesați paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.
#NIVEAholidaycare #NIVEAtravel #NIVEAeastertrip #NIVEAMENtravel

Prețuri maxime recomandate:
Travel kit NIVEA Women: NIVEA Care 30 ml, NIVEA Deodorant Spray Invisible Black & White Clear 35 ml, NIVEA Apă Micelară pentru ten sensibil 100 ml, NIVEA Gel de Duș Creme Care 50 ml, NIVEA Șampon Volume Care 50 ml -  preț 33.00 RON

Travel kit NIVEA Men: NIVEA MEN Balsam după ras Sensitive 30 ml, NIVEA MEN Deodorant Spray Invisible Black & White Power 35 ml, NIVEA MEN Gel de Duș Protect & Care 50 ml, NIVEA MEN Gel de Ras Sensitive 30 ml și NIVEA MEN Creme 30 ml – preț 36.00 RON

Despre NIVEA:     
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.