Celulele stem din trandafirul de Damasc, secretul ochilor fericiti

SKYENDOR lansează THE EYE CONTOUR RITUAL – un protocol de tratament și de îngrijire a pielii din jurul ochilor.

Ingredientele active din cele patru produse revoluționare – plasturi cu colagen nativ, ser tratament, pentru contur și cremă – asigură redarea strălucirii și fermității pielii, precum și estomparea cearcănelor, pungilor de sub ochi și a ridurilor fine din jurul acestora.

Devitalizarea pielii din jurul ochilor, zona cea mai sensibilă, are ca efect un aspect general obosit, îmbătrânit. Tocmai de aceea, SKYENDOR s-a concentrat pe realizarea unui ritual simplu, dar în același timp, combinând efectele spectaculoase ale doar două produse. Astfel, 50 de milioane de celule stem ale trandafirului de Damasc, alături de factori de creștere precum proteoglicanos, lipozomi GF, triterpeni și trufe albe de Piemont devin aliații tăi în materie de frumusețe în cele mai noi produse SKYENDOR dedicate îngrijirii pielii din jurul ochilor. Aceste ingrediente active îmbunătățesc calitatea pielii, reduc ridurile și îi redau fermitatea și densitatea, oferind în același timp strălucire și hidratare.

TIMELESS PRODIGY EYE CONTOUR – Crema premium anitird pentru ochi

Serul aduce pielii luminozitate, moliciune, confort si hidratarea de lunga durata. Ofera o textura originala si inovatoare, proaspata pentru simturi si cu un finisaj luminos si catifelat care se adapteaza perfect oricarui tip de piele.

Ingrediente: 5FC, 50 M CM de trandafir de Damasc, trufe albe, proteoglycani solubili, ceai Kombucha, Teprenona, Anemarrhena asphodeloides, Ext. Jambu, Backuchiol, Vit. C, E, B5, B7 si B9, hyaluronic acid.

Cost in saloanele GETT’S : 654 lei

Ritualul de îngrijire include și o pereche de plasturi, realizați dintr-o plasă de colagen nativă, structurată în 3D și impregnată într-o soluție bogată în acid hialuronic cu greutate moleculară mare. Astfel, ingredientele active acționează în profunzime, netezind ridurile și reducând tensiunea din zona delicată din jurul ochilor chiar de la prima aplicare.

TIMELESS PRODIGY EYE CONTOUR - Crema premium anitird pentru ochi

TIMELESS PRODIGY EYE PATCH – PLASRURI PREMIUM ANTIRID PENTRU OCHI

Plasturii SKYENDOR cu colagen sunt soluția perfectă pentru a reda fermitatea pielii din jurul ochilor. Efectul este vizibil și de durată datorită structurii 3D și acidului hialuronic cu o densitate moleculară ridicată cu care aceștia sunt impregnați. Pentru efecte maxime, plasturii SKYENDOR pot fi folosiți ca parte din GLOBAL EYE RITUAL, ideal pentru combaterea îmbătrânirii tenului, estomparea ridurilor fine, refacerea conturului ochiului și reducerea pungilor de ochi și a cearcănelor.

Cost in saloanele GETT’S : 209 lei

Eficiența acestui ritual a fost dovedită științific. Astfel, după 14 zile de aplicare, pungile de sub ochi au fost netezite în proporție de 100%, același rezultat fiind obținut și în cazul conturului ochilor care a devenit mai hidratat. În proporție de 96%, participantele la studiu au declarat că după două săptămâni conturul ochilor a devenit mai radiant și mai luminos, iar ridurile și liniile de expresie din această zonă netezite. De asemenea, 92% au remarcat un efect de lift al pleoapelor superioare și estomparea aspectului general obosit.

TIMELESS PRODIGY EYE PATCH - PLASRURI PREMIUM ANTIRID PENTRU OCHI

Produsele sunt disponibile în două variante, de aplicare profesională, în salon, respectiv de aplicare acasă și se găsesc exclusiv în rețeaua de saloane GETT’S.