Probleme de sezon, solutii permanente - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Probleme de sezon, solutii permanente

Deși te bucuri de un fir mai gros, totuși te confrunți cu căderea părului.

Te regăsești în această situație? Nu te stresa! Ca tine sunt multe alte persoane. Tocmai de aceea, există tratamente personalizate, iar rezultatele sunt uimitoare.

În plus, află că: pe parcursul anului, și mai ales în lunile de primăvară (aprilie-mai) și de toamnă (din septembrie până în noiembrie), se observă o creștere a căderii părului. Atât bărbații, cât și femeile sunt afectați în egală măsură.

Iată 2 dintre teoriile privind cauzele pierderii sezoniere a părului:
- Alternarea dintre orele de lumină și întuneric: unii experți în tricologie cred că modificarea acestei relații duce la un dezechilibru hormonal care provoacă pierderea părului;
- Cauza psihologică și sociologică: toamna este momentul când revenim la rutina de zi cu zi, după vacanța de vară. O facem într-un ritm frenetic și prin revenirea la locul de muncă în orașe poluate. Iar smogul joacă un rol foarte important în procesul de subțiere și pierdere a podoabei capilare.

Ce soluții ai?
Experții Nioxin recomandă folosirea kit-ului System 6 pentru un păr natural sau tratat chimic, cu structură medie spre groasă. Sistemul acționează împotriva căderii puternice a podoabei capilare. Acesta te va ajuta să obții rezultate uimitoare: un păr cu aspect mai bogat, mai des, în doar 4 săptămâni.

Caracteristicile sistemului 6:
- Oferă firului grosime și senzația de mai plin, netezind structura lui;
- Elimină sebumul, acizii grași și reziduurile de mediu care stau la baza foliculilor de păr, restabilind nivelul de hidratare al scalpului și al firului;
- Protejează culoarea.

Aminoacizii de mătase și uleiul de nuci Kukui din compoziție mențin hidratarea și cresc rezistența părului. În timp ce extractul de ceai alb și uleiul de mentă protejează culoarea.

Pentru un păr puternic, cu aspect bogat, încearcă NIOXIN KYT SYSTEM 6. Preț: 121 lei.