5 cele mai potrivite parfumuri de femei pentru toamna: Vezi ce arome te vor cuceri in 2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
5 cele mai potrivite parfumuri de femei pentru toamna: Vezi ce arome te vor cuceri in 2018

Toamna deja se face simțită, și, asemenea garderobei tale, și colecția de parfumuri trebuie să țină pasul cu temperaturile mai joase.


Fie că stilul tău este unul mai extravagant, sau, din contră, unul conturat de simplitate, 2018 îți pune la dispoziție o gamă largă de arome: de la cele lemnoase, orientale, care te învăluie în căldură în zilele răcoroase, până la cele florare și fructate, care îți amintesc de vară.

Care este aroma de sezon perfectă pentru tine? Parfumeria Infinite Love te ajută cu topul celor mai potrivite parfumuri de toamnă, printre care sigur îți vei găsi preferatul!

1. Hermes Elixir des Merveilles

Un parfum care te conduce într-o poveste fașcinantă încă de la primele acorduri, cele cremoase de balsam și ambră luminoasă, care se împletesc armonios cu caramelul și vanilia. Notele de paciuli aduc un strop de exotism compoziției, iar aromele de stejar, tămâie și cedru oferă căldură.

Poartă Hermes Elixir des Merveilles când vrei să strălucești, chiar dacă ziua este însoțită de ploi.

Parfum Hermes Elixir des Merveilles

2. Si Giorgio Armani

Bazat pe arome dulci-acrișoare de coacăze și vanilie, Si Giorgio Armani este un parfum care îți conturează simplitatea, dar îți face simțită și latura sofisticată. Feminitatea trandafirului se îmbină cu notele lemnoase, iar rafinata frezie este în echilibru perfect cu atingerile de paciuli și ambroxan.

Versatilitatea lui îți permite să-l porți atât la birou, la ieșirile cu prietenii, dar și la ocaziile speciale.

Parfum Si Giorgio Armani

3. Prada Candy

Prada Candy este unul dintre cele mai apreciate parfumuri dulci de toamnă, pe care sigur îl vei îndrăgi dacă ești fana esențelor oriental vanilate. Se deschide cu arome delicioase de caramel, continuate cu note pudrate, alături de senzualul mosc. Compoziția se încheie cu vanilia cremoasă și note de rășină benzoică.

Rezultatul: o aromă irezistibilă, foarte persistentă, care se potrivește de minune la ținutele chic din zilele friguroase.

Parfum Prada Candy

4. Chanel Allure

Un parfum oriental diafan, care te cuprinde în aromele dulci-acrișoare de fructe, ca piersica, lămâia sau fructul pasiunii. La mijloc îți dezvăluie un buchet generos de flori albe, trandafir și bujor, iar la baza, compoziția se echilibrează cu note de santal, ambră și miros persistent de vanilie.

Chanel Allure este potrivit mai ales pe timp de zi, dar suficient de elegant pentru întâlnirile business sau evenimentele cu stil.

Parfum Chanel Allure

5. Chanel Coco Noir

Chanel Coco Noir captivează simțurile cu acorduri zemoase de fructe, care se împletesc cu aromele catifelate de flori, completate cu succes de notele calde de lemn. Baza îți oferă atingeri senzuale de mosc alb, vanilie, paciuli și cuișoare.

Un parfum de seară, care nu trebuie să-ți lipsească de la niciun eveniment special al sezonului.

Parfum Chanel Coco Noir

Deci ..care e parfumul tău preferat în această toamnă? Dacă încă stai pe gânduri, vezi întreaga colecție de parfumuri de toamnă Infinte Love.