Tipsuri pentru un par stralucitor - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Tipsuri pentru un par stralucitor

Prea mult timp petrecut la soare, folosirea în exces a plăcii pentru îndreptarea părului, decolorare și multe alte acțiuni mai puțin blânde asupra părului? Toate acestea au transformat părul tău într-unul fără strălucire. Cum poți obține din nou un păr strălucitor?


Chiar și hrana are de-a face cu sănătatea și strălucirea părului nostru. Știai deja acest lucru, nu-i așa?

„Urmează o dietă bună, bogată în antioxidanți (pe care îi găsești, în principal, în verdețuri, legume și struguri) și vitamina B5 (conținută în lapte și produse lactate, ouă, fructe și pește). Aceasta este esențială dacă dorești să ai părul sănătos și mereu lucios. Nu uita să bei cel puțin 1,5 litri de apă pe zi, deoarece, la fel ca și pielea, părul trebuie, de asemenea, să fie hidratat.”, ne sfătuiește Violeta Palovici, membru în echipa Londa Professional.

O mască pentru un păr strălucitor

Fără îndoială, aplicarea unei măști de păr este un obicei care trebuie să facă parte din rutina de îngrijire a oricărei persoane de sex feminin.

Poți încerca o mască din 4 uleiuri: pui într-un vas 1 linguriță de ulei de jojoba, 1 linguriță de ulei de ricin, 1 linguriță de unt de Shea și 1 linguriță de ulei de migdale dulci. Amesteci toate uleiurile, până obții un amestec omogen, pe care îl aplici uniform pe păr. Lași să acționeze timp de o oră. Poți alterna această mască cu o mască din iaurt, miere, ulei de ricin și ulei de semințe. O aplici timp de o jumătate de oră. Vei fi surprinsă de rezultatul ambelor măști, iar efectul:  un păr strălucitor.

Satin On Ser anti-static pentru strălucire este recomandarea specialiștilor Londa Professional pentru a-i da părului strălucirea pe care ți-o dorești atât de mult.

Satin On Ser anti-static pentru strălucire:

- netezește suprafața cuticulei și sporește efectul coafurii și al culorii, adăugând un plus de intensitate;

- menține hidratarea părului, datorită pantenolului.

Cum aplici Satin On Ser anti static pentru strălucire:

Aplici o cantitate mică pe lungimi și vârfuri, pe părul uscat sau ușor umed. Folosește serul cu moderație!

Recomandare pentru un păr plin de strălucire: Satin On Anti frizz serum - ser pentru strălucire fără fixare de la Londa Professional. Preț: 29 lei.