Un par ondulat cu bucle bine definite si pline de miscare - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Un par ondulat cu bucle bine definite si pline de miscare

Ai părul ondulat? Te bucuri de o asemenea podoabă capilară, dar de multe ori îți dă de furcă când trebuie s-o aranjezi?

E și firesc, deoarece părul ondulat sau creț este un tip de păr cu fir rebel, cu un profil neregulat. Nici rotund, nici oval, cu o structură a firului de păr neuniformă pe lungime. Firele individuale cresc în direcții diferite și nu sunt drepte. Datorită texturii sale, părul rebel rezistă bine la îndoire şi la aranjarea coafurii. Când părul rebel este pieptănat, firele nu se aşază ordonat unul lângă celălalt, iar peria se încurcă în păr. Acest tip de păr este dificil de descurcat şi greu de aranjat.

Ce spun experții despre acest tip de păr?
Părul ondulat natural este de obicei mai uscat decât părul drept şi are nevoie de îngrijire suplimentară pentru a-şi păstra forma buclelor şi a preveni dezordonarea lor.

Pentru a rezolva problema definirii firului de păr ondulat, specialiștii de la System Professional îți recomandă Smoothen Curl Definer - conceput pentru a uniformiza şi ordona structura firului de păr rebel şi ondulat. Cu Smoothen Curl Definer, buclele devin uniforme şi pline de mişcare. Cu efect antistatic, crema poate fi folosită și ca bază pentru styling, creând bucle definite pe păr uscat.

Smoothen Curl Definer conține ingrediente ca:
- Ulei de avocado – care înmoaie și protejează părul împotriva uscării
- Extract de cașmir și polimeri ușori – netezește suprafața firului de păr, oferă suplețe și elasticitate părului.

Rezultatul oferit de Smoothen Curl Definer:
Îmbogăţeşte părul netezindu-i suprafaţa, lăsându-l uşor de manevrat şi mătăsos la atingere. Defineşte buclele fortificând părul şi păstrându-i în acelaşi timp forma. Activează hidratarea părului, echilibrează structura hidro-lipidică a părului și protejează părul de deshidratare în timp.

Cum aplici crema pentru definirea buclelor:
Distribui o cantitate mică de produs pe părul proaspăt spălat şi şters cu prosopul, piepteni părul şi formezi bucle. Continui să usuci părul cu ajutorul difuzorului sau îl lași să se usuce liber. Pentru o definire a buclei şi a texturii părului, aplică produsul pe părul uscat.

Recomandare pentru un păr cu bucle bine definite: Smoothen Curl Definer de la System Professional. Preț: 133 lei.