Par rebel? Tu il asculti, dar el nu pare sa o faca - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Par rebel? Tu il asculti, dar el nu pare sa o faca

Căldura îți dă bătăi de cap, iar părul pare să nu te mai asculte? Există leac de îmblânzire chiar și pentru cel mai neascultător tip de păr.


Specialiștii de la Londa Professional te ajută în acest sens și îți oferă cel mai potrivit produs pentru zilele în care căldura și aerul uscat fac din părul tău un motiv de disconfort.

SLEEK SMOOTHER – oferă netezire instant și efect anti-static pentru părul rebel. Formula cu ingrediente speciale pentru părul rebel, care se electrizează, este inspirată de avocado și germeni de grâu:
 
- Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care sunt absorbiți rapid de piele și păr, acționând ca un balsam eficient;
- Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.

SLEEK SMOOTHER conține: Ulei de avocado și ulei din germeni de grâu. Pe baza acestora vei obține un păr neted, cu un efect anti-static pentru părul uscat, fragil, rebel, care se electrizează.

De acum, părul tău și-a găsit leacul, iar tu nu trebuie să-ți mai faci griji. Dacă pleci în vacanță, nu uita să pui în trusa ta și LEAVE-IN CONDITIONING BALM –Balsam fără clătire, pentru netezire, de la Londa Professional. Preț: 47 lei.

Ascultă sfaturile specialiștilor Londa Professional și nu te preocupa decât de vacanță și distracție!