Terapii naturale pentru un ten luminos - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Terapii naturale pentru un ten luminos

Ai observat că tenul tău are un aspect tern după lunile reci de iarnă? Ei bine, nu este o simplă impresie.  Frigul și schimbările de temperatură afectează sănătatea, dar și luminozitatea acestuia.


Acum este momentul să îți reîmprospătezi pielea urmând câțiva pași simpli, care îți vor reîntineri pielea și o vor ajuta să se regenereze. Pentru ca tu să îți recapeți strălucirea potrivită zilelor calde și luminoase  de primăvară.

Suzana Pretorian, doctor balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort, recomandă să te axezi pe terapii naturale care îți oferă o curățare în profunzime, adică cele care îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafață.

Nu uita de masajul facial și de tratamentele faciale care au la bază  ingredientele naturale, ideale pentru un ten fresh și luminos! Și, nu în ultimul rând, oferă-ți un moment de relaxare totală cu o baie care își va răsfăța toate simțurile!

Masajul facial este un must pentru un ten revitalizat

Masajul facial este un prim pas important pentru a-ți redobândi luminozitatea tenului.  

“Prin masaj facial se elimină toxinele, se îndepărtează celule moarte și se stimulează circulația sanguină. Efectele sunt imediate. Pe lângă faptul că eliberează o mare parte din stresul acumulat, acesta are un efect rapid asupra aspectului epidermului. Musculatura facială este tonifiată, iar tenul își recapăta vitalitatea și luminozitatea,” explică specialistul Danubius Health Spa Resort.

Mizează pe cocktailuri de ingrediente active pentru extra glow

Pe lângă ritualul zilnic de curățare, pielea noastră are nevoie și de o curățare în profunzime, realizată de un specialist.

“Un tratament facial de curățare are nenumărate beneficii: previne îmbătrânirea tenului, redă luminozitatea și ajută la o mai bună absorbție a ingredientelor active din produsele de îngrijre,” explică doctor balneolog Suzana Pretorian.

La Danubius Health Spa Resort poți încerca tratamente faciale care  folosesc produsele organice din gama Gerovital H3 Equilibrum.

Complexul unic de argilă naturală și extractul organic de goji energizează puternic celulele, regenerează și împrospătează  pielea.  Acest tratament facial implică o fază de curățare și purificare, urmată de exfoliere, destinerea tenului cu aburi și electrostimulare cu concentrat de Colagen. Apoi, urmează un masaj al feței, gâtului și decolteului, iar la final se aplică o mască hrănitoare cu efect regenerant.

Baia cu lapte și miere pentru o piele catifelată

Răsfață-ți simțurile și bucură-te de o piele catifelată cu ajutorul unei băi cu lapte și miere.

“Mierea conține o concentrație înaltă de minerale naturale, oligoelemente și vitamine. De asemenea ea are şi un efect antibacterian  pronunţat asupra pielii, aceasta devenind în mod vizibil mai catifelată în urma acestui tratament. O astfel de baie este recomandată după un masaj cu perie uscată,” precizează dr. balneolog Suzana Pretorian.

www.danubiushotels.com