Primavara si caderea parului - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Primavara si caderea parului

Zilele frumoase de primăvară vin de multe ori la pachet cu o problemă care nu ne lasă să ne bucurăm pe deplin de acest anotimp: căderea sezonieră a părului!


Deși este absolut normal să pierzi 80-100 fire de păr pe azi, în anumite perioade numărul poate să crească semnificativ. Este bine de știut că atât căderea, cât și regenerarea părului sunt cauzate de fluctuațiile anotimpurilor.

Primăvara, părul devine subţire, fără vigoare. În plus, numărul de fire pierdute după o spălare creşte. Firele din creştetul capului devin mai subţiri.

Micile fluctuaţii ale căderii părului datorate, de exemplu, schimbărilor de anotimp nu trebuie să te îngrijoreze. În plus, situația se poate rezolva cu ajutorul câtorva mici schimbări în rutina ta de îngrijire.

Iată ce trebuie să faci dacă te confrunți cu acest fenomen!

Soluții pentru căderea sezonieră a părului

Căderea părului determinată de schimbările anotimpurilor poate fi tratată cu succes cu ajutorul unor tratamente care targetează rădăcina afectată. Părul sănătos creşte pe un scalp sănătos, unde vasele de sânge sunt responsabile pentru furnizarea de nutrienți optimi la rădăcina firelor de păr.

Șampon + masaj scalpului
    
Este important ca șamponul pe care îl folosești să ofere pregătirea ideală a scalpului pentru tratamente împotriva căderii părului. Un alt pas foarte important? Masajul scalpului.
Masează scalpul cu mișcări circulare pentru a accelera circulația sanguină. În acest fel, scalpul elimină căldură și absoarbe mai bine substanțele active din produs.
    
Șamponul SP Balance Scalp stimulează hrănirea rădăcinii firului de păr cu nutrienţi zilnici, pentru un păr mai puternic şi mai viguros. Complexul activ Dermacalm conține substanțe cu rol antiinflamator și hidratant, care protejează scalpul și îl fac mai rezistent.
 
Totodată, acesta sprijină refacerea barierei protectoare a pielii. Produsul are pH neutru și nu conține coloranti.

Mizează pe un ser pentru fortifiere instantă

Un păr slăbit a fost foarte mult timp lipsit de vitamine, lumină și protecție, astfel că el va începe să cadă la primele semne de agresiune. Stai departe de instrumentele de styling agresive și apelează la tratamente de regenerare și fortifiere.

Serul Balance Energy Serum de la System Professional întărește firul de păr și îl ancorează în rădăcină. Complexul Energizing cu cafeină, biotină, acid lauric și vitamine crește furnizarea de nutrienţi pentru păr și fortifică firul de păr.

Aplică 2-3 pipete pe părul proaspăt spălat, secţiune cu secţiune, direct pe scalp şi efectuează un masaj pentru uniformizarea distribuirii produsului. Odată distribuit, tonifiază scalpul efectuând un masaj energic. Acesta are ca rol intensificarea fluxului sanguin şi activarea ingredientelor pentru o penetrare mai eficientă în scalp.

Ai grijă de părul tău și pe timpul nopții

Luptă împotriva căderii părului în fiecare moment. Noaptea este momentul optim de a lupta cu radicalii liberi, deoarece organismul este programat să își refacă forțele. Mizează pe un tratament leave-in cu acțiune pe timpul nopții, ce reduce căderea părului generată de stresul oxidativ de la nivelul scalpului.

Night Density Rescue de la Nioxin îți permite să ai grijă de părul tău chiar și în timp ce dormi! Formula sa conține un mix puternic de antioxidanți  renunmițipentru neutralizarea radicalilor liberi: biotină, vitamina E, extract din rădăcină de ghimbir și cafeină.

Preț recomandat SP Balance Scalp Shampoo: 69 RON
Preț recomandat Balance Energy Serum de la System Professional: 315 RON
Preț recomandat Night Density Rescue de la Nioxin : 149 RON