CONCURS: Castiga unul dintre cele 2 premii ASEVI - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
CONCURS: Castiga unul dintre cele 2 premii ASEVI

Participa la concursul organizat de MuJeR.ro si ASEVI in perioada 12 - 25 Octombrie 2017 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Asevi, Pons RO Prodcom.


Despre Asevi Pons

Laboratoarele Pons Quimicas au creat inegalabilul odorizant Asevi Brisa, care te ajuta sa ai haine mirosind proaspat in doar cateva clipe. Pulverizeaza-l peste tesaturi si mirosul - care are la baza esente naturale - va persista cel putin 12 ore.

In plus, acest odorizant magic te ajuta sa improspatezi fiecare incapere a casei tale, aplicandu-l pe perdele, mochete, etc. Vei da casei tale personalitate si iti vei aminti cu nostalgie de mirosul valurilor marii.

Conditii de participare:

- Dai like paginilor de Facebook ASEVI si MuJeR.ro

- Dai share concursului pe profilul tau si tag unui prieten intr-un comentariu la postarea concursului.

Concursul va incepe in data de 12 Octombrie 2017 si se va incheia la data de 25 Octombrie 2017. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 26 Octombrie 2017.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Succes!!!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Elena Zaharia
Carmen Leahu

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la contact (AT) mujer.ro