Marks & Spencer prezinta noile colectii de accesorii si decoratiuni pentru casa - ❤️ Fashion8

Crăciunul acesta Marks & Spencer propune o întreagă colecție de accesorii și decorațiuni pentru casă, pentru o notă festivă specifică sărbătorilor de iarnă.

De la ghirlande, până la coronițe cu flori, Marks & Spencer oferă o gamă uimitoare de decorațiuni, pentru a crea o atmosferă magică, cu iz de poveste.

Pe lângă clasica combinație de roșu, auriu și verde, Marks & Spencer vine în atenția clienților săi cu o nouă abordare, Merry & Bright, după cum sugerează și titlul, este un amestec vesel de roz, galben și verde neon, perfect pentru decorațiuni suspendate care schimbă întreg decorul casei.

Festive Maximalist este, de asemenea, un motiv care inspiră la micile bucurii de moment, cu globuri supradimensionate, coronițe clasice de Crăciun și ghirlande metalice, care adaugă o notă de magie șemineurilor, ferestrelor și holurilor, precum în povești. Totodată, sfeșnicele strălucitoare sau conurile de pin aurii sunt și ele prezente în colecție, oferind un plus de efect și farmec în ceea ce privește partea estetică.

Pentru iubitorii stilului scandinav, colecția Nordic Craft îmbrățișează blândețea naturii, cu decorațiuni suspendate din ghindă pictată, alături de elemente ale pădurii și accesorii strălucitoare, pentru un design simplu, dar de efect.

Pentru că vorbim despre sărbătorile de iarnă, nu îl putem uita pe Moș Crăciun, căruia i-am destinat o gamă proprie, numită Atelierul lui Moș Crăciun. O colecție cu spărgători de nuci și brazi în miniatură, acoperiți de zăpadă, pentru a te purta într-o călătorie în perioada copilăriei, unde sărbătorile de iarnă erau așteptate cu mult entuziasm și nerăbdare.

Aromele acestui sezon sunt transpuse într-o serie de lumânări parfumate cu scorțișoară, tămâie și smirnă, iar colecția Light up Candle are mai multe opțiuni ca niciodată, împreună cu parfumurile din gamele Apothecary și Library of Scent. Atât lumânările, cât și seturile de difuzoare de stuf pot fi găsite în cutii cu design festiv, fiind cadoul perfect pentru cei dragi.

***
Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați: voicilamode.com, www.instagram.com/marksandspencerromania sau www.facebook.com/marksandspencerromania

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer
Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

Marks & Spencer prezinta noile colectii de accesorii si decoratiuni pentru casa - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte

NOUTATI IN SHOPPING: Haine