KUMA Spa la tine acasa

Conceptele KUMA pentru baie sunt o reprezentare a unei game vaste de stiluri si solutii diferite, pentru spatii unice care respecta si reflecta nevoile contemporane: de la cele mai pline de farmec pana la cele mai conventionale, de la cele mai romantice la cele mai elegante, toate conceptele se disting prin echilibru, nuante de culoare sofisticate, armonie si finisaje rafinate.

Design simplu si elegant, este ceea ce oamenii isi doresc. KUMA propune noi scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Concepte scandinave, minimaliste, moderne, care raspund celor mai exigente cerinte.

Succesul KUMA se bazeaza pe trei piloni fundamentali – durabilitate, calitate, personalizare – si este alimentat de valori precum grija pentru mediu, inovatia si excelenta. De la aprovizionarea responsabila cu materie prima, calitatea acesteia, mediul de lucru, angajatii si pana la grija pentru mediu, intr-un cuvant – sustenabilitatea, toate acestea sunt o parte integranta a valorilor, culturii, creativitatii si tehnologiei KUMA si sunt esentiale pentru toate deciziile de planificare, productie si management.

KUMA se bazeaza pe rezultatele tehnologiilor de ultima ora si pe semnificative investitii, pentru a reusi crearea de concepte si produse de succes, cu design remarcabil.

Catalogul KUMA ofera solutii de ultima ora pentru crearea unor zone de relaxare in baie, atat pentru hoteluri cat si pentru spatiile rezidentiale.

Conceptele KUMA asigura confort, calitate si siguranta, dar si un echilibru estetic in baie. In special, acestea amplifica sentimentul de relaxare si transforma baia sau spatiul wellness in cea mai buna versiune posibila, indiferent daca este vorba despre sectorul rezidential sau al ospitalitatii.

Conceptele pentru baie KUMA nu compromit niciodata estetica si functionalitatea baii. Designul pur, practic si performant al conceptelor KUMA subliniaza relevanta unei intregi zone dedicate ritualului zilnic de hygge – conceptul danez care exprima starea de bine, de relaxare.

A fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect indispensabil unei amenajari. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii.

Pentru a transforma baia intr-un spatiu al relaxarii un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spatiul. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spatiului.

Pentru a te bucura pentru o perioada indelungata de concepte cu aspect impecabil, service-ul KUMA ofera posibilitatea refinisarii produselor KUMA, durata de utilizare fiind astfel prelungita, cu costuri minime pentru beneficiarii conceptelor KUMA.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

*****
KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii, au crescut in primul semestru al anului 2022 cu 10% fata de primul semestru 2021. Pentru finalul 2022, KUMA estimeaza un trend asemanator de crestere a cifrei de afaceri.