Diana Sucu a lansat o platforma online de mobilier & accesorii pentru casa - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Diana Sucu a lansat o platforma online de mobilier & accesorii pentru casa

De când a renunțat la televiziune, acum 13 ani, Diana Șucu a intrat în lumea afacerilor.

În 2014, soția omului de afaceri Dan Șucu a adus în România Ethan Allen, un brand american de mobilier de lux, fanion peste Ocean. Doi ani mai târziu, acestuia i s-a alăturat Caracole, iar după alți doi ani, Bernhardt Interiors. Recent, Diana Șucu a lansat www.selectdesign.ro, un concept sub care au fost reunite toate brandurile pe care le reprezintă.  

Noua platformă online, www.selectdesign.ro, vine în întâmpinarea pasionaților de design interior și a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier și accesorii premium, de care te bucuri o viață. Oferta Select Design by Diana Șucu include de la mobilier pentru hol, living, dining sau dormitor la accesorii diverse (tablouri, vaze, oglinzi de perete și de pardoseală etc), toate lucrate în America de artizani pricepuți, cu atenție la cele mai mici detalii. Acestora li se adaugă textile pentru casă (lenjerii de pat, prosoape, halate de baie etc) de la brandul La Perla Home by Fazzini, excelența italiană în materie de textile pentru baie și dormitor.

Pe lângă piese unicat pe piața din România, de o calitate excelentă și cu un design special, Select Design by Diana Șucu vine și cu alte propuneri de nerefuzat. De exemplu, designerii companiei le oferă clienților servicii de design interior gratuite, pentru ca aceștia să fie cu un pas mai aproape de casa mult dorită.

Produsele Select Design by Diana Șucu pot fi descoperite atât pe site, cât și în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors. De la clasice la moderne și glamour, produsele sunt pentru toate vârstele și gusturile.

Select Design by Diana Sucu

 

Select Design by Diana Sucu

 

Select Design by Diana Sucu

 

Select Design by Diana Sucu

 

Select Design by Diana Sucu

 

Select Design by Diana Sucu