Grundig lanseaza HomeWhiz, prima gama completa de electrocasnice mari conectate din Romania - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Grundig lanseaza HomeWhiz, prima gama completa de electrocasnice mari conectate din Romania

Zilnic dedicăm ore bune activităților casnice, fie că vorbim de gătit, spălat rufe sau vase, ore pe care ne-am fi dorit să le investim în activități care ne fac cu adevărat plăcere.

Probabil că nu o dată ne-am gândit cum ar fi să avem un companion digital, care să ne ajute la treburile casnice și să ne ofere astfel mai mult timp pentru noi și cei dragi. Tocmai de aceea, Grundig, producător global de aparate electrocasnice și electronice premium și lider al pieței europene, lansează pe piața locală HomeWhiz – prima gamă de electrocasnice inteligente.

Prin utilizarea aplicației de mobil cu același nume, electrocasnicele vor putea fi controlate de la distanță. Fie că vorbim de schimbarea temperaturii din frigider, pornirea programului de spălare a rufelor sau vaselor, sau pur si simplu consultarea din aplicație a rețetei pentru cină și preîncălzirea cuptorului din drum spre casă, toate vor fi disponibile de pe device-ul mobil.  

Noua gamă HomeWhiz înseamnă în primul rând confort sporit, asigurând un control rapid și eficient al electrocasnicelor, prin intermediul dispozitivelor inteligente, chiar și de la distanță.

HomeWhiz oferă și siguranță sporită, prin utilizarea celor mai înalte standarde pentru autentificare și protocoale,  dar și o eficiență energetică sporită, bazată pe setări și recomandări pentru consum optim de energie electrică.

Gama HomeWhiz include 5 produse premium:

-masina de spalat rufe cu functiile ProDose, pentru dozarea automată a detergentului si Steam Refresh, prin care mirosurile neplăcute sunt eliminate cu ajutorul aburilor, pentru haine usor de calcat si impecabile, totul fara risipa

-uscatorul cu funcțiile ExpressDry și TimeSaver, cu ajutorul carora tinutele vor fi gata de purtat intr-un timp scurt

-masina de spalat vase cu filtre prevăzute cu funcția de autocurățare si programe de spălare automate, pentru rezultate perfecte cu minimum de efort

-cuptorul încorporabil cu tehnologia Multi-Taste-Oven, ce permite gătirea uniformă a trei feluri de mâncare, fără ca gustul și aromele să se amestece și cu funcție de autocurățare pirolitică

-combina frigorifica Side by Side prevăzuta cu zone FullFresh+ si Vitamin Care, pentru alimente la fel de proaspete ca in ziua recoltarii

Ambasadorul HomeWhiz este Lorena Buhnici, alături de care Grundig a dezvoltat o serie dedicată de videos, materiale pe platformele online, dar și platforma dedicată unbusy.ro, dedicată conceptului de electrocasnice conectate. Pe unbusy.ro, poți descoperi întreaga experiență HomeWhiz, într-o serie de 17 videos, de la momentul în care echipa Grundig montează electrocasnicele, până la tips&tricks despre utilizarea efectivă a acestora. Este o modalitate foarte simplă de a descoperi insight-uri pe care le poți avea numai utilizând tehnologia.

Pe parcursul anului 2019, gama va fi actualizată și cu alte produse, proiectate pentru un conform sporit.

Toate electrocasnicele mari Grundig beneficiază de un pachet de servicii premium, care include o garanție de produs  de 7 ani, precum și garanție de 10 ani la motor și compresor EcoInverter. Mai mult, pentru un confort sporit, se asigură instalare gratuită și diagnoză produs, dar și posibilitatea de a returna produsele în 100 de zile de la achiziție.

Despre Grundig
Grundig face parte din Arçelik Group, principalul producător de electrocasnice din cadrul Koç Group, companie listată în Top 500 Fortune Global. Cu o istorie de peste 70 de ani, timp în care a răspuns nevoilor consumatorilor, Grundig este producător global de aparate electrocasnice și electronice și lider european al pieței de produse electronice pentru casă. Brandul Grundig este recunoscut pentru designul modern și elegant al produselor, responsabilitatea față de mediul înconjurător, dar și pentru standardele înalte de calitate. Cu un portofoliu global de peste 500 de produse - de la televizoare OLED, dispozitive audio, produse pentru îngrijirea părului, aspiratoare, până la electrocasnice mari și mici de bucătărie, Grundig oferă soluții pentru fiecare cameră dintr-o casă modernă. Grundig a primit numeroase premii pentru calitatea și designul produselor sale, printre care Product Design, Red Dot Design și Plus X Awards. Mai mult, Grundig se numără printre brandurile apreciate de Stiftung Warentest, cel mai important institut de testare globală din Germania, precum și de Trusted Reviews, organizație independentă de testare din Marea Britanie. Produsele Grundig sunt fabricate preponderent în fabricile din Europa și comercializate în peste 65 de țări din întreaga lume.