Espressorul Automat Evidence de la Krups - secretul cafelei reusite

Dimineti de primavara, zambete, savoare, fericire.

Dragostea pentru cafea creste pe masura ce ii simti aroma desavarsita in timp ce Velvet Underground iti canta in surdina Sunday Morning.  

Detaliile fac diferenta cu espressorul automat Evidence de la Krups

Functii inteligente intr-un design elegant – espressorul automat Krups Evidence iti ofera o experienta a cafelei fara egal. Savureaza in confortul casei tale o gama larga de bauturi pe baza de cafea pentru cele mai reusite zile.

Tu detii controlul la fiecare pas in procesul de preparare datorita interfetei intuitive OLED prevazuta cu functie tactila. Simplu si rapid, poti regla cantitatea de cafea sau poti adauga un extra shot the espresso. Daca preferi cafeaua mai tare, nu trebuie decat sa apesi pe butonul Dark si cafeaua va fi exact asa cum iti doresti.  

Ristretto? Espresso? Cappuccino ? Poate ceai? Krups Evidence are 15 bauturi presetate, pentru ca tu sa te bucuri rapid de reteta preferata pe baza de cafea, ceai verde, negru sau chiar masala. Mai mult, datorita functiei Double Cappuccino, poti prepara doua bauturi concomitent, doar printr-un simplu gest.

Krups Evidence este prevazut cu tehnologia patentata Quattro Force ce optimizeaza fiecare pas cheie din procesul prepararii unui espresso, de la macinat si presat, la percolare si drenaj. In plus, poti seta rasnita metalica pentru o macinare grosiera sau fina si poti alege rapid intensitatea dorita a cafelei.

Descarca aplicatia Krups, selecteaza bautura favorita si dimineata se anunta perfecta

Devino un adevarat barista si personalizeaza cafeaua exact asa cum iti place. Ce trebuie sa faci? Descarca aplicatia Krups, selecteaza bautura favorita si printr-un singur touch chiar de pe ecranul telefonului tau, poti da startul unei dimineti perfecte.

Baby, it’s coffee time!

***
Despre Krups
Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.