Carte de identitate de Sanda Nicola - Fashion8

Carte de identitate de Sanda Nicola

Carte de identitate de Sanda Nicola
Pret: 35 RON


Comanda online pe elefant.ro

Jurnalista Sanda Nicola arata cum lipsa asumarii propriei identitati si nerecunoasterea traumelor ne impiedica sa ne atingem potentialul individual, comunitar si national. Cartea este o colectie de relatari despre fricile si complexele unei tinere femei care isi depaseste conditia, dar nu e pregatita emotional sa faca fata succesului. Aflata intr-o permanenta cautare a echilibrului, ajunge la concluzia ca singura modalitate prin care poate prelua controlul asupra propriei vieti este sa inteleaga trecutul familiei din care provine, sa-si cunoasca si sa-si accepte propria identitate si sa invete sa ierte.

In volumul "Carte de identitate", autoarea le dezvaluie celor care au urmarit-o ca, fara sa stie, au fost martori la framintari si anxietati pe care, adesea, reporterul din fata camerei le-a tinut cu mare greutate sub control.
Momente cu relevanta internationala traite la fata locului de autoare, precum moartea Papei Ioan Paul al II-lea, Vladimir Putin la Bucuresti, alegerea ca presedinte al SUA a lui Barack Obama, #Colectiv, atacurile teroriste din Paris din noiembrie 2015, referendumul pentru iesirea Marii Britanii din UE sunt descrise prin suprapunere cu drame personale care se intilnescsi se confunda uneori cu cele relatate.

”La 27 de ani fumam mult, dormeam putin, mancam rar si foarte prost, eram exaltata, foarte sociabila, infernal de sociabila, voiam ca toata lumea sa ma placa si consumam enorm de multa energie pentru asta. Azi am foarte putina simpatie pentru cea care eram atunci. Plimbam de colo-colo, prin lume, rani si anxietati pentru care nu cautam leac, ci doar maniera cea mai extravaganta de-a ma preface ca nu exista. Cand ajungeam acasa, intre doua evenimente mari, cand nu mi se intampla nimic iesit din comun, doar viata perfect normala, ieseau la iveala furii si stari de vinovatie care se catarau pe mine, sufocandu-ma”

SANDA NICOLAs-a nascut la Deva pe 6 februarie 1978 si este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani de televiziune. Timp de peste douazeci de ani, Sanda a prezentat stiri, reportaje, a moderat emisiuni de dezbatere si a fost martor la evenimente de importanta mondiala pe care le-a relatat in direct.
Printre televiziunile la care a lucrat se numara Digi 24, Realitatea TV, Antena 1, TVR, B1TV, Pro TV Deva, Aljazeera English si France 24.
A urmat cursuri de Storytelling in Chicago, s-a specializat in productie de televiziune la Londra, este absolventa a BBC School si licentiata in stiinte Sociale si stiinte Politice la Open University, Marea Britanie.

Produs publicat in 2018 de Storia Books
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-94493-56

Carte de identitate de Sanda Nicola
Pret: 35 RON
Comanda online pe elefant.ro

 

 

Carte de identitate de Sanda Nicola - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte