Magazinul Aldo da startul reducerilor cu evenimentul Pre-Black Friday Fun - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Magazinul Aldo da startul reducerilor cu evenimentul Pre-Black Friday Fun

Magazinul Aldo a dat startul reducerilor de Black Friday, cu un eveniment inedit, dedicat clienților săi fideli, care a avut loc marți, 15 noiembrie, în AFI Palace Cotroceni.


Alături de vedeta de televiziune Diana Dumitrescu, toți clienții care au un card de fidelitate sau care au dorit să își facă unul, au avut acces la oferte în exclusivitate pentru produsele din colecția de toamnă- iarnă 2016 și au participat la concursuri amuzante, câștigătorii primind câte un voucher de cumpărături.

„Ne-am propus să marcăm Black Friday de anul acesta cu un eveniment special pentru cei care ne sunt alături și ne inspiră zi de zi, clienții noștri. Le-am pregătit o seară plină de surprize, oferte speciale și premii, dar și experiențe fashion alături de Diana Dumitrescu și de întreaga echipă Aldo.”, a declarat Andreea Puiu, Junior Brand Manager.

Un eveniment asemănător a avut loc pe 10 noiembrie și în Cluj, unde clienții au participat la probe amuzante de legare a șireturilor contra-cronometru și au beneficiat de reduceri de 30%, alături de fashion bloggerul Ioana Chișiu.

Reduceri de până la 50% la produsele de încălțăminte și marochinărie

Clienții celor cinci magazine din Grupul Otter Distribution (Aldo, Tezyo, Otter, Clarks și Salamander) se vor bucura de trei zile de reduceri de până la 50%, la toate produsele de încălțăminte și marochinărie din colecția de toamnă-iarnă 2016, în timp ce clienții care au un card de fidelitate, vor putea beneficia de aceste reduceri cu două zile înainte, începând din data de 16 noiembrie.

Brandul ALDO este deținut în România de Otter Distribution, fiind prezent în opt magazine monobrand din București, Pitești, Cluj și Constanța, dar și în magazinele multibrand Tezyo. În aceste magazine, clienții pot găsi nu doar produse de o calitate superioară, ci și încălțăminte și marochinarie care se aliniază ultimelor tendințe în materie de fashion.

Magazinul Aldo da startul reducerilor cu evenimentul Pre-Black Friday Fun

 

Magazinul Aldo da startul reducerilor cu evenimentul Pre-Black Friday Fun

 

Magazinul Aldo da startul reducerilor cu evenimentul Pre-Black Friday Fun