73% dintre comenzile de Black Friday, expediate in primele cinci zile - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
73% dintre comenzile de Black Friday, expediate in primele cinci zile

- Lockerele easybox au ajuns la 16% din total comenzi la doar un an de la lansare


- 113.000 de comenzi s-au livrat sâmbătă și duminică
- Peste 30 de milioane de euro investite de firmele de curierat
- Comenzile de Black Friday se vor livra până pe 28 noiembrie
- Companiile de curierat sunt pregătite pentru vârful din decembrie

În primele cinci zile de la startul Black Friday, 73% dintre comenzile plasate în ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienți.

„În primele 48 de ore, 265 de tiruri cu produse au plecat din depozitul eMAG către hub-urile curierilor. Având în vedere planificarea făcută cu firmele de curierat și Poșta Română, livrările s-au efectuat foarte bine anul acesta. Este, probabil, cea mai mare schimbare față de edițiile anterioare ale Black Friday. Suntem încrezători că ne vom îndeplini promisiunea de a livra până pe 28 noiembrie. Astfel, crește încrederea în comerțul online, salvezi timp și bani comandând online”, a spus Alexandru Niculescu, director de operațiuni eMAG.

Prima comandă, livrată chiar în ziua de Black Friday, înainte de ora 14:00

Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, București și Iernut. Cea mai complexă comandă a fost compusă din produse din 31 de categorii diferite.

În ceea ce privește metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopție de 16% în doar un an de la lansare.  

Comanda ridicată cel mai repede din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare.

Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la start și a ajuns la destinatar, prin curier, în București, sectorul 2, la ora 13:41.

Pentru a putea oferi clienților o experiență de calitate de Black Friday, eMAG și firmele de curierat partenere- FAN Courier și Sameday- au investit anul acesta peste 30 de milioane de euro în centre logistice, mașini, tehnologie și în lockerele easybox. Pe lângă livrarea prin intermediul curierilor, comenzile pot fi ridicate dintr-unul din cele 625 oficii ale Poștei Române, de la cele 250 de lockere easybox sau din showroom-urile eMAG.

Având în vedere că livrările de Black Friday se vor finaliza până pe 28 noiembrie, companiile de curierat sunt pregatite pentru vârful din decembrie, luna cadourilor.

Despre eMAG
Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România care exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani eMAG investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank.