Black Friday Educlass.ro - Jucarii educative cu reduceri pana la 70% - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Black Friday Educlass.ro - Jucarii educative cu reduceri pana la 70%

Pe EduClass.ro Black Friday incepe in seara de 14 noiembrie si dureaza pana duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% si sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe fata de anul anterior.


Printre produsele incluse in campanie se regasesc gamele BigJigs, cu jucarii educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucarii de creativitate si educative, Learning Resources, jucarii STEM, de creativitate si explorare, precum si jucarii de exterior: biciclete, casute de copii, masinute electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri si pentru gama de produse de puericultura (pompe de san, sterilizatoare UV, etc) si accesorii pentru bebelus.

Black Friday este o ocazie foarte buna pentru toti cei care incep din timp cumparaturile de cadouri pentru copii si care sunt orientati catre alegerea unor jucarii educative, care dezvolta abilitatile cognitive si sociale ale celor mici. Intreaga noastra echipa va fi activa in weekend-ul cu Black Friday, pentru a asigura expedierea rapida a comenzilor.

[Anca Leibovici, Director Vanzari EduClass.ro]