Black Friday 2018: Vanzari peste estimari pentru Vegis.ro - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Black Friday 2018: Vanzari peste estimari pentru Vegis.ro

Vegis.ro, cel mai mare magazine online de produse naturiste, a inregistrat vanzari aproape duble fata de 2017 si cu 30% peste estimarile facute pentru Black Friday 2018.

Cea mai spectaculoasa crestere s-a inregistrat la conversiile de pe mobil, unde comenzile s-au dublat, iar veniturile au crescut cu 123%.

Estimarile initiale pentru Black Friday 2018 au fost depasite cu mult inainte de inchiderea campaniei din acest an, per total cresterea fata de acestea fiind de 30%. Fata de 2017, cresterea numarului de comenzi este mult mai mare, de 65%, iar raportat la venituri Vegis.ro a inregistrat o crestere de 76% fata de perioada similara de anul trecut.

Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 1.769 lei si contine 43 de produse. In primele 30 minute de la pornirea campaniei au fost epuizate ofertele cu 80% si 90% reducere. Printre cele mai cautate produse s-au numarat: Sare Roz de Himalaya, capsule de Magneziu cu vitamina B6,  Vitamina C pentru copii.

Valoarea medie a comenzii a crescut de la 168 de lei in 2017, la 178 de lei in 2018. Rata de conversie a crescut spectaculos, cu 43%. Conversiile de pe mobil s-au dublat, iar valoarea acestora a crescut cu 123%. In plus, plata cu cardul a crescut cu 50% fata de o perioada normala.

„Ne bucuram sa primim de fiecare data confirmarea ca romanii sunt tot mai interesati de produsele naturiste si de un stil de viata sanatos. Faptul ca rata conversiei, in special de pe dispozitivele mobile, s-a dublat ne arata cat de important este sa oferim o selectie de produse relevante pentru clientii nostri, precum si informatiile necesare pentru ca acestia sa ia decizia de cumparare imediat”, declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Cele mai multe comenzi s-au facut din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. 80% au fost procesate si au plecat sambata din depozit, astfel incat termenele de livrare sa ramana 1-5 zile lucratoare, in functie de capacitatea de procesare a firmelor de curierat.

Succesul campaniei de Black Friday se datoreaza si investitiilor facute in ultimul an de Vegis.ro. Astfel, noul depozit al magazinului online, cu o capacitate de 1.000 de metri patrati, permite un stoc dublu de produse si depozitarea acestora in zone cu temperatura controlata, precum si dublarea capacitatii de procesare a comenzilor. Investitia a venit ca urmare a dinamicii pozitive constante inregistrate de Vegis.ro. Numarul comenzilor a  crescut in 2017 fata de anul precedent cu 35%, iar pentru acest an, in prima parte a anului cresterea a depasit 40%.

Despre Vegis.ro
Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 5 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.  

Din sediul din Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.

Vegis.ro a castigat in 2018, 2017 si 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice si Naturale, si premiul pentru Magazinul Anului in 2017, in cadrul Galei Premiilor e-Commerce.