Nunta perfecta la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei

Felicitari pentru logodna si pentru decizia de a incepe o noua viata impreuna! Acum, ca ai primit inelul de logodna de la cel pe care il iubesti si ati stabilit data, nu ramane decat un singur lucru de facut: sa va organizati nunta. Desigur, trebuie ca aceasta sa fie PERFECTA.

Daca te-ai saturat de locatiile clasice pentru nunti si doresti ALTCEVA, La Bordei este locatia ideala pentru alternativa unei nunti tipice. O locație plină de atmosfera de legendă și mister, La Bordei reprezinta varianta optima pentru o nunta de neuitat in Bucuresti. Veti gasi aici preparate delicioase si sanatoase, promovand ideea de simplitate, unicitate si bun-gust… Dar nu numai atat.

Echipa experimentata a restaurantului poate sa te asiste in ceea ce priveste organizarea si planificarea evenimentului cel mai important din viata ta. Va transpune in cel mai mic detaliu viziunea ta despre nunta ideala in realitate.

PACHETUL NUNTII DACICE INCLUDE

– Locatie unica pentru eveniment (maxim 145 persoane)
– Coordonator de nunti specializat
– Varietate de meniuri ce pot fi personalizate la cerere
– Asistenta in selectarea momentelor de divertisment, a muzicii, decoratiunilor, fotografiilor si videoclipurilor
– Sampanie pentru toastul mirilor
– Decoratiuni standard
– Camera aditionala pentru pregatirea miresei
– Pretul pachetului variaza intre 50 euro si 60 euro (open bar inclus), la care primiti 10% discount pentru rezervarea a minim 90 pachete.

Pentru programari si/sau vizionari, puteti contacta Departamentul de Evenimente: 0747 063 249 / 0755.121.252, rezervari@la-bordei.ro.

Va asteptam cu drag!

Nunta perfecta la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei

 

Nunta perfecta la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei