B.U. lanseaza antiperspirantul in action Active Release

B.U. lanseză partenerul perfect pentru zilele toride de vară: antiperspirantul in action Active Release are o formulă îmbogăţită cu extracte de flori sălbatice şi tehnologie de eliberare parfum ce asigură protecţie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptată a aromelor.

Tehnologia de încapsulare ce neutralizează mirosul neplăcut

B.U. in action Active Release aduce împreună parfumul revigorant şi tehnologia inovatoare a încapsulării, care eliberează treptat parfumul de flori sălbatice în timp ce protejează pielea axilei împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe tot parcursul zilei. Datorită acestei tehnologii, mirosul neplăcut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intră în contact cu transpiraţia, notele florale asigurând o senzaţie plăcută îndelungată.

Piele fericită, ţesături protejate

Noul antiperspirant din gama in action nu lasă urme albe şi protejează ţesăturile hainelor. B.U. in action Active Release este prietenos cu pielea sensibilă şi este testat dermatologic. Epiderma rămâne hidratată, este regenerată, păstrându-şi aspectul fin, suplu şi menţinând senzaţia de confort.

B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu în acţiune şi care iubeşte senzaţia de prospeţime.

Gama in action conţine şi urmatoarele variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin şi Tender Touch.

B.U. in action antiperspirant, 150 ml – preţ 10 lei